Правителствени съветници наричаха г-н Сунак д-р Смърт“ по време на

...
Правителствени съветници наричаха г-н Сунак д-р Смърт“ по време на
Коментари Харесай

Разследване на Борис Джонсън Covid – на живо: „д-р Смърт“ Риши Сунак ще се изправи пред следващото печене, след като бившият премиер приключи

Правителствени съветници назоваха господин Сунак „ доктор Смърт “ по време на пандемията, известия от WhatsApp, показани на Covid в Обединеното кралство -19 Разследване разкри, заради опасения по отношение на въздействието на напъните му да поддържа икономическата интензивност.

Съобщението, че господин Сунак ще бъде изправен през целия ден на разпит в понеделник, пристигна при започване на някогашния министър председател Борис Джонсън неговия втори ден на разпит.

В четвъртък ръководителят на следствието на Covid баронеса Халет отхвърли отбраната на Борис Джонсън от Partygate, като му сподели, че абсурдът е „ изострил “ страданието на опечалените фамилии по време на пандемията.

Бившият министър-председател по-рано отхвърли разкритията на Partygate като „ милион благи от действителността на това, което в действителност се случи в номер 10 “. Той атакува „ трагичните “ представяния на разногласието, като ги назова „ подигравка на истината “ и „ безспорен парадокс “.

Препоръчва се

Баронеса Халет: „...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР