Правителствен план за увеличаване на броя на първоначалните публични предлагания

...
Правителствен план за увеличаване на броя на първоначалните публични предлагания
Коментари Харесай

Планът на Обединеното кралство за частна търговия с акции може да насърчи фирмите да се откажат от борсите, казва Globacap

Правителствен проект за увеличение на броя на първичните обществени предлагания в Обединеното кралство, като разреши на частни компании да търгуват своите акции на тържища, може да насърчи бизнеса да се откажат от тържищата, съгласно комерсиална група, която се надява да се възползва от самодейността.

Майлс Милстън, основен изпълнителен шеф на платформата за частни пазари Globacap, възнамерява да сътвори борса в границите на новата частна система за търговия с акции, която беше оповестена в бюджета за март. Това ще разреши на акционерите в участващите компании да продават акциите си в стеснен брой дни всяка година.

Globacap ще се стреми да притегли междинни английски компании да употребяват услугата, в това число някои, които към този момент са регистрирани, сподели Милстън.

„ Ние не се насочваме към еднорозите в първия ден. Насочваме се повече към междинния пазар – компании, които се правят оценка в диапазона от £100-200 милиона, ” сподели той пред Financial Times.

„ Има доста, които са изброени в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР