Правителствата на НАТО са обвързани от престъпна логика, каза в

...
Правителствата на НАТО са обвързани от престъпна логика, каза в
Коментари Харесай

Захарова реагира срещу изказване на естонския външен министър за взривяването на Кримския мост

Правителствата на НАТО са " обвързани от незаконна логичност ", сподели в събота представителят на съветското външно министерство Мария Захарова. Дипломатът обърна внимание на думите на външния министър на Естония Урмас Рейнсалу, който " е поздравил украинските специфични сили за интервенцията против Кримския мост ", предава ТАСС.

" Убийства, диверсии, опустошения, провокации и инсценировки - незаконната логичност обвързва режимите на НАТО ", написа Захарова в канала си в " Телеграм ", отбелязвайки, че по-рано някогашният външен министър на Полша Радослав Сикорски благодари на Съединени американски щати за случая със " Северен поток ".

В събота сутринта на Кримския мост беше взривен камион, вследствие на което се възпламениха цистерните на прилежащ товарен трен. Трима души починаха, два сектора от автомобилната част на моста се сринаха , само че платното, водещо от Крим към Краснодарския край, съгласно наличните данни, не е развалено.

Автомобилното и железопътното придвижване по моста е спряно, проведен е ферибот. Във връзка с изключителното състояние беше основана държавна комисия, ръководена от вицепремиера на Руската федерация Марат Хуснулин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР