Правите преврат и с Изборния кодекс, и със закриването на

...
Правите преврат и с Изборния кодекс, и със закриването на
Коментари Харесай

Тома Биков видя преврат с дневния ред на парламента

Правите прелом и с Изборния кодекс, и със закриването на Специализираната прокуратура и Специализирания съд. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков от трибуната на Народното събрание за дневния ред на Народното събрание.
Как се пробвате да си увеличите процентите, като прехвърлите президента към ЦИК пет месеца преди президентските избори. Не ви ли е позор от това, запита Биков. Два месеца преди изборите вие вършиме това, ядоса се той. Това, което вършиме се вижда от всички и не си мислете, че няма да бъде разбрано от хората, предизвести депутатът.
Който си мисли, че може да излъже хората с шикалкавене и всевъзможни законодателства, които да замаскират това, което се случва откъм гърба , доста се е заблудил. Всички ви виждат в последните дни какъв брой ви е смелостта и желанието да управлявате страната, посочи Тома Биков.
 Биков: Президентът да даде третия мандат на „ Демократична България “ Биков: Президентът да даде третия мандат на „ Демократична България “
Президентът би трябвало да даде мандата на „ Демократична България “, които в предизборната си акция заявяваха неведнъж, че...
Според него Има Такъв Народ щели да се държат отговорно, в случай че са желали да вършат държавно управление. ГЕРБ ще продължи да бъде градивна съпротива в болшинството в Народното събрание. Биков прикани за третия мандат да се предложи държавно управление, да се изиска финансова аргументация, да се направи оценка за въздействието и тогава да се правят промени. Първо държавното управление да бъде направено и по-късно носете отговорност, а не да се криете зад тила на болшинство на неизвестно какви взаимни отстъпки, акцентира Биков.
Вчера ГЕРБ дали своят вот срещу дневния ред заради няколко аргументи – ГЕРБ не са част от болшинството в Народното събрание и ръководещите не са съгласни, че това е дневният ред на Народното събрание. Вчера обаче сте се спазарили, тъй като две точки от дневния ред ги няма. Една от тях е за „ Росенец “. Кой клекна за „ Росенец “, запита Биков и продължи да пита: Кой клекна и за точката за дотацията?
Предложено е законодателство, което да коства сред 10-15 милиарда лева на българските данъкоплатци, уточни Биков. Той недоумява за какво би трябвало да се трансформира Изборният кодекс с ясното схващане, че най-вероятно изборите ще бъдат след 2 месеца.
Предприемате едни доста радикални промени в правосъдната система, без публично разискване, без консултация с европейските институции, изрази възмущението си Биков. Кой има изгоди тези каузи да бъдат спрени, да не би да имат задължения към някого. Как се прави такава тежка промяна за три дни, запита Тома Биков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР