Правите ме да изглеждам лош. Така се обърна Димитър Бербатов

...
Правите ме да изглеждам лош. Така се обърна Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Бербатов нервен: Правите ме да изглеждам лош!

Правите ме да наподобявам неприятен. Така се обърна Димитър Бербатов към екипа на bTV, който късно нощес го посрещна на летище София.

Бившият нападател на "Манчестър Юнайтед " бе чакан само от представители на медията ни пред ВИП-а на аерогарата, само че отхвърли да приказва и да слезе по стълбите, до момента в който не остане самичък.

"Трябва ли да се караме? Защо идвате? Правите ме да наподобявам неприятен. Няма какво да споделям ", съобщи Бербатов.

Вече някогашният състезател на "Керала Бластърс " напусна индийския си клуб със скандал, като разкритикува остро треньора Дейвид Джекмс в обществените мрежи.

"Най-лошият, който се мисли за треньор. Най-лошите тактически препоръки. Ритайте топката към гърдите на нападателите, по-късно те ще оправят. Кой, по дяволите, играе по този начин? Сезонът свърши! Време е да се прибирам вкъщи ", написа Бербатов в Инстаграмкъм фотографията.

Отговорът не закъсня. Един от към този момент някогашните играчи на "Керала " - канадецът Йън Хюм написа в "Туитър ": "Мисъл на деня: Ако нямаш какво хубаво да кажеш, по-добре да замълчиш ".

Привържениците на "Бластърс ", измежду които е и индийския футболен сътрудник Балджит Рихал, също реагираха.

"Това е безспорен позор! Тотална липса на почитание! Много непрофесионално от страна на Димитър Бербатов! Ако не си склонен с треньора си, няма потребност да го изливаш по този метод в общественото пространство. "Керала Бластърс " и индийският футбол са по-добре без него! Добре, че се отървахме!, написа Рахал.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР