Правите ли секс редовно? Тук под редовно“ хората може да

...
Правите ли секс редовно? Тук под редовно“ хората може да
Коментари Харесай

8 неща, които ще се случат с тялото ви, ако спрете да правите секс

Правите ли секс постоянно? Тук под „ постоянно “ хората може да имат разнообразни разбирания, а постоянно факторите, които въздействат на половия ни живот, не зависят единствено от нас.

Като цяло вашите аргументи да не вършиме секс постоянно или въобще може да са многочислени. Може би желаете полов сътрудник, само че не сте срещнали верния човек. Възможно е да сте във връзка, само че да сте физически разграничени. Или пък спор, битови проблеми или напрежение са ви накарали да се отдръпнете от половинката си.

 двойка iStock

Преди всичко е значимо да кажем, че няма нищо неприятно в това да не вършиме секс, изключително в случай че нямате в живота си човек, с който да споделите това интимно преживяване. Сексът не трябва да бъде самоцел и да практикува " поради спорта ".

Така че, в случай че сте в полова пауза, не се стресирайте. Времето без полова интензивност може да ви разреши да се концентрирайте върху грижата за себе си и любовта към вас самите, да изградите прочувствена фамилиарност без физическа връзка и/или да ви даде време да повишите вашата физическа мощ и устойчивост.

Всъщност експертите показват някои последици за тялото от дългите интервали без секс, само че всички те могат да бъдат обезщетени от други действия в живота ви. Въпросът е дали имате човек до себе си и изпитвате ли предпочитание за физическа непосредственост с него.

А ето и 8 неща, които се случват с тялото ви в резултат на продължителните интервали без секс:
 8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс  8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс  8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс  8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР