Правим всичко възможно за приключването на обекта. Разбира се, зависи

...
Правим всичко възможно за приключването на обекта. Разбира се, зависи
Коментари Харесай

Регионалният министър: Интерконекторът с Гърция трябва да бъде готов до 15 септември


Правим всичко допустимо за приключването на обекта. Разбира се, зависи от строителя. Всеки ден е скъп. Обектът е с позволение за градеж до 2017 година

Това съобщи служебният министър на районното развиване и растежа арх. Иван Шишков при ревизия на строителството на интерконектора сред България и Гърция, съобщи БГНЕС.

Регионалният министър не чака да има закъснение, като по думите му сега текат процедурите по сключване на всички нужни документи за въвеждане на оборудването в употреба.

„ Всеки ден получавам фотоси, знам какви документи се дават и какви не се дават. Считам, че е добре от време на време да пристигам на място да ревизирам “, уточни той и добави, че държи непрекъсната връзка със строители, проектанти, надзорници, с цел да може да градежът на обекта да завърши по най-бързия метод.

„ На няколко пъти имахме напрежение с надзорника по отношение на документите. Все още не сме получили всички документи, които поискахме. Непрекъснато водим преписка, уповавам се до края на другата седмица да получим всички документи за осъщественото до момента строителство. Искаме ги за печелене на време преди въвеждането на обекта в употреба. Това, без което не може да бъде въведен обектът в употреба, би трябвало да бъде приключено. Според строителите интерконекторът с Гърция ще бъде подготвен до 10-15 септември ", добави Шишков.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР