Правим всичко възможно, за да стигнем до извършителите и поръчителите

...
Правим всичко възможно, за да стигнем до извършителите и поръчителите
Коментари Харесай

Демерджиев за покушението срещу Гешев: Има данни, сочещи към определени лица

Правим всичко допустимо, с цел да стигнем до причинителите и поръчителите на този гърмеж. Има съответни данни, които сочат към избрани лица. Това съобщи в коридорите на Народното събрание вътрешният министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година във връзка опита за нападение против основния прокурор.
Всичко по тематиката: Опитът за нападение против основния прокурор Иван Гешев 99
Той разяснява и тежката злополука на бул. " Сливница ", при която починаха двама младежи. Демерджиев акцентира, че 18-годишният водач не е бил нито пийнал, нито дрогиран.  " Има данни, че момчето е карало със доста превишена скорост ", заяви той, само че добави, че това сигурно ще може да се каже, когато излязат резултатите от експертизите. 

За случая с обискирани клиенти на дискотека в Пловдив, Демерджиев съобщи: " Нито съм разпоредил тази интервенция, нито бях авансово известен за нея. Такива интервенции ще и организираме против разпространяването на опиати. Образувани са близо 2 500 досъдебни производства и близо 3 000 индивида са арестувани от началото на годината. Това не може да става за сметка на правата на клиентите. Обещах и правда в дейностите на Министерство на вътрешните работи, и битка против наркоразпространението ", разяснява вътрешният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР