Правим всичко възможно Мая Манолова да спечели София. Но тя

...
Правим всичко възможно Мая Манолова да спечели София. Но тя
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Мая Манолова не може да спечели София без гласовете на БСП

Правим всичко допустимо Мая Манолова да завоюва София. Но тя не може да завоюва София без гласовете на Българска социалистическа партия. Това сподели в студиото на " Панорама ", зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев.

Вижте целия диалог от " Панорама " във видеото

Драгомир Стойнев: Българска социалистическа партия поддържа Мая Манолова, тя е закърмена в левицата и тя е ляво насочен човек и напълно обикновено е ние да я поддържаме. В момента тя е надпартийна, тъй като самата й функционалност като омбудсман го изискваше, и тя сега притегля всички тези хора, които са разочаровани от политическите сили, само че Мая Манолова не може да завоюва София без гласовете на Българска социалистическа партия. Защото единствено с Движение 21, ДБГ, АБВ едва ли ще стигнат ГЕРБ, с цел да изгубят столицата, тъй че е нужна поддръжката на Българска социалистическа партия.
Драгомир Стойнев сподели, че не подценява другите партии. За него в София огромният мач е сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия.
На въпрос за напрежението в БСП- Варна, Стойнев съобщи, че не водят война против себе си, а това е част от смяната, която настоящето управление желае да наложи в партията.
Вижте целия диалог във видеото

 Тома Биков: Победата и загубата в София ще бъдат признака на тези избори явно Тома Биков: Победата и загубата в София ще бъдат признака на тези избори явно
Ние влизаме в една акция, в която би трябвало да се отчетем пред гласоподавателите. Това е демократичната отчетност и да предложим нови решения за нови пробл...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР