„Правим анализ на всичко, което се случи, защото трябва да

...
„Правим анализ на всичко, което се случи, защото трябва да
Коментари Харесай

Д-р Даниела Дариткова: Не можем да правим избори, докато на ...

„ Правим разбор на всичко, което се случи, тъй като би трябвало да отчетем и личните си неточности, само че такова Народно заседание, каквото е сега, в целия ми 11-годиишен опит като народен представител не съм виждала. С извънредно необичайно наличие на народни представители, които не знаят къде се намират и какви са уговорките им. Още по-странно наличие на партии, които не могат да преценяват, че към този момент не са на жълтите павета и не хвърлят яйца по институциите, а те самите са институция “, разяснява доктор Даниела Дариткова, общински ръководител на ГЕРБ в Смолян.
Тя счита, че България влиза в един извънредно комплициран интервал.

„ Притеснението, че юли месец още веднъж ще сме на избори е голямо, тъй като резултатът няма да е доста по-различен, а ние не можем да вършим избори до тогава, до момента в който на някой му хареса резултатът. Всичко това ще се отрази пагубно на страната. Това, което можем и вършим, е да се държим на равнището на най-голямата политическа мощ, носила дълго време отговорност за ръководството на страната. Управлението е на първо място отговорност – който не го схваща, не му е мястото в Народното събрание “, добави доктор Дариткова.

Тя разяснява обстановката в страната на заседание на общинската конструкция на ГЕРБ в Смолян за избор на делегати за Националното заседание на партията, което ще се организира на 11 май. Освен избор на делегати, беше изработен и доклад на резултатите от извършените избори за Народно заседание.

„ Спечелихме седем от 10 общини. Листата ни беше доста добре структурирана. Показахме какъв брой доста сме свършили. Трудно е обаче да се търси логичност, тъй като отсреща ни бяха хора, които нищо не са правили, не са познати, за жалост събраха огромна поддръжка. Резултатите при нас са положителни, само че не може да компенсираме огромния брой изгубени мандати в по-големите градове на страната “, сподели регионалния координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян Николай Мелемов.

С цялостно единогласие от община Смолян бяха определени седем делегати за идното Национално заседание на Политическа партия ГЕРБ. 33 са общо делегатите от цялата област, като те ще гласоподават онлайн за промени в устава на ГЕРБ, за освобождение и избор на заместник-председатели и на членове на Изпълнителната и на Контролната комисия.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР