Правило ли ви е впечатление как някои хора успяват да

...
Правило ли ви е впечатление как някои хора успяват да
Коментари Харесай

Тези три зодии имат много силно шесто чувство

Правило ли ви е усещане по какъв начин някои хора съумяват да прочетат мислите ви и да отгатнат вашите стремежи? Те като че ли имат надзор над времето и пространството и съумяват да плануват нещата, които се случва. Дали това е чиста случайност или има освен това? Според астролозите и сензитивите някои представители на Зодиака са надарени със свръхестествени благоприятни условия и доста мощна вътрешен глас. Те предусещат какво следва и можете да им вярвате изцяло.
Ето и кои са тези невероятни зодии:
Телец
 4-те зодии, които плануват бъдещето 4-те зодии, които плануват бъдещето
Силната интуицията е нещо, което малко на брой имат, само че тези зодии са измежду тях. Понякога това да усещаш какво ще се случи в бъдещето мо...
Телците усещат, че са доста специфични още в ранна възраст. Те порастват състрадателни, изпълнени с обич и угриженост към всяко живо създание. Много по-мъдри са от връстниците си и постоянно стоят надалеч от интриги, злословия и злословия. Работят над себе си и своето развиване. 
Много постоянно съумяват да развият и качества да предсказват бъдещето. Това се случва с помощта на шестото им възприятие. Телците усещат силата на хората. Познават, когато някой ги лъже и отгатват скрити планове. Също по този начин имат невероятни сънища, засягащи освен персоналния им живот, само че и този на хората към тях. Когато развият своите качества, могат да се свързват и с други светове и измерения. 
Дева
Девите са неповторими персони. Те имат доста мощна вътрешен глас и усещат вибрациите и трептенията към тях. Освен това са надарени с изключителни анализаторски качества, които им оказват помощ да отгатват по какъв начин ще се развият събитията. 
 Тези зодии имат мощно развита вътрешен глас и е мъчно да ги излъжеш Тези зодии имат мощно развита вътрешен глас и е мъчно да ги излъжеш
Когато си изгубил пътя и се чудиш какво решение да вземеш - довери се на своята вътрешен глас. Понякога няма време за губене и би трябвало да дей...
Без значение от възрастта, на която са, Девите могат да бъдат положителни духовни учители. Те са смирени, мъдри, доброжелателни. Носители са на редки добродетели, които не се срещат постоянно в днешно време. От тях можем да се научим по какъв начин да бъдем по-извисени в нравствен проект и по какъв начин да имаме вяра повече на вътрешния си глас. 
Риби
Представителите на зодия Риби не могат да се похвалят с изключително прагматично мислене, само че за сметка на това имат доста мощно шесто възприятие. Те се отличават с много развинтено въображение и това кара хората към тях да се съмняват в думите им. Въпреки това можете да сте сигурни, че Рибите в действителност имат редки качества да виждат аурата на близките и да усещат техните качества.
Силната им вътрешен глас им подсказва на кои хора да се доверят и на кои – не. Макар и да наподобяват доста наивни, Рибите в действителност са родени под щастлива звезда и ги закрилят положителни сили. Те постоянно съумяват да намерят верния път в живота си, водени от своя интуиция. А когато си набележат ясна цел и я следват, цялата Вселена желае да им помогне.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР