Правилно са казали хората злобата няма почивен ден“ Какво толкова им

...
Правилно са казали хората злобата няма почивен ден“
Какво толкова им
Коментари Харесай

Мария Бакалова и Валери Григоров още по-влюбени!

Правилно са споделили хората „ злобата няма почивен ден “

Какво толкоз им бърка в душата любовта на Мария Бакалова и Валери Григоров. Е, очевидно ги бъжга…Заради това, че те си нямат такава, най-вероятно. Защото хорската завист по какъв начин не ги разделяше, по какъв начин не всяваше разкол и ненавист към кандидат-свекървата, двукратната олимпийска шампионка по пукотевица Мария Гроздева.

Е, да мирясат злобарите, номинираната за „ Оскар “ българка Мария Бакалова и звездата от „ Игри на волята “ още са си дружно и любовта им става все по-силна.

А Мария Гроздева се надява скоро да дундурка и внуци…

Хейтърите да си „ набележат друга жертва “, тъй като Мария и Валери са дружно, а раздялата им се оказа следващата „ вмирисана клевета “.

Актрисата и приятеля й, за доказателство, разгласиха много горещи и супер истински чатове, с което демонстрираха какъв брой са си близки и паснали идеално като двойка.

На актрисата й писна от „ разделите “ и под фотографията на Валери в планински екип в Инстаграм пусна много секси пост.Като разгонена пантера, Мария Бакалова безусловно изрева с " Аууууауауау "... и пусна след написаното купчина сърца.

Валери също не остана дълго да се колебае и незабавно реагира като разгонено куче с " Аф афффф аф афф "   и безчет целувки.

Вероятно това е техния метод да потвърдят любовта си, по едно и също време сладостен, по едно и също време секси и доста си техен. Е, да са живи и здрави и все по този начин „ по скотски правдиво “ да се обичат.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР