Правилно поисках да отстранят Петър Тодоров. Той е имал информация

...
Правилно поисках да отстранят Петър Тодоров. Той е имал информация
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Правилно поисках да отстранят Петър Тодоров

„ Правилно желаех да отстранят Петър Тодоров. Той е имал информация за Мартин Божанов-Нотариуса, до момента в който е бил основен секретар на Министерство на вътрешните работи. В изявление за утринния блок на Българска национална телевизия, през днешния ден някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров се опита да заблуди авторитетната зрителска публика посредством внушения и откровени неистини. “ Това написа във фейсбук вътрешният минстър Калин Стоянов.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

В изявление за утринния блок на Българска национална телевизия, през днешния ден някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров се опита да заблуди авторитетната зрителска публика посредством внушения и откровени неистини.

Опитите му да плаши обществото, че откакто има случаи на побоища в София значи има проблем с бежанците е ясно непознаване на проблематиката и освен това – демонстрация на непрофесионализъм.

Коментарите на Петър Тодоров за случаите с Петър Петров и Мартин Божанов са изрично прекачване на отговорност и голословни внушения, с които цели уронване престижа на институцията. Като някогашен основен секретар той е разполагал с задоволително запас и информация, с цел да разпореди нужните инспекции и следващи дейности. Такива няма.

В умозаключение, с днешната си изява и демонстрирана „ професионална експертиза “ Петър Тодоров потвърди правилността на взетото от мен решение да предложа освобождението му като основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР