Правилно е казал народът Вълкът козината си мени, нравът-никога“ Шавливият Коко

...
Правилно е казал народът Вълкът козината си мени, нравът-никога“
Шавливият Коко
Коментари Харесай

Коко Каменаров забърса млада тигрица!Радина Червенова на кръстопът

Правилно е споделил народът „ Вълкът козината си мени, нравът-никога “

Шавливият Коко Каменаров отново го „ удари пред просото “. Бившият общоприет шеф на Българска национална телевизия бе ловнат с красива млада брюнетка.

Двамата бяха хваната да пият кафе, да се любуват на компанията си и прекараха дружно съвсем целия следобяд.

Дамата, повече приличаше на млада тигрица, в сравнение с кротка и примирена стопанка, видяха и клиентите на заведението.

От страни двамата приличаха на двойка, които влюбено се гледаха  и шепнеха нежни слова.Тези, които разпознаха някогашният началник и брачен партньор на красивата говорителка Радина Червенова озадачено клатеха глава поради следващата забежка на женкаря.

Радина Червенова претърпя много разтърсвания в персоналния си живот. От измяната на обичания човек до борбата с подлата болест-рак на гърдата.

Преди две години тя  и брачният партньор й претърпяха много разтърсвания. Радина Червенова не крие,че през 30-годишния си брак са минали през доста компликации, сътресения  и възходи в взаимното си общуване.

Двойката се радва  и на четири деца-две от предходната връзка на журналистката, едно от предходна връзка на Коко и една обща щерка.

Той обаче залитна по държанка Михаела, даже отиди да живее при нея и с Радина бяха пред бракоразвод.Въпреки това тя му даде втори късмет и събираха още веднъж.

„ Такава, като нашата обич, рядко се открива. Той е мъжът на живота ми “, оправда се влюбената жена. Дали обаче и този път ще му елементарни?, питат в гилдията.

Източник: България през днешния ден

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР