Правили са обувки за Star Wars и за Game of

...
Правили са обувки за Star Wars и за Game of
Коментари Харесай

От Пещера до Холивуд - фабриката на Ингилиз, която покорява света

Правили са обувки за Star Wars и за Game of Thrones, за международни звезди по алените килими, а компанията им е петият максимален експортьор на артикули към Китай (и първата, която изнася артикул с добавена стойност, а не просто суровини) - това е фабриката за обувки “Ингилиз груп ” в Пещера.

Ако Асеновград е столицата на сватбените рокли, то Пещера е тази на обувките.

Срещаме се с Ремзи Ингилизов - посреща ни облечен с бяла тога, на която е избродирано логото на фамилната компания. Той е на 34 години, само че към този момент знае всичко за обувките и приказва увлекателно. Сядаме към дълга маса, която е покрита с кожи, а към нас има разнообразни образци на обувки.



Докато пием турски чай, Ремзи споделя за работата си. “Бизнесът е занаятчийски ”, споделя той. “Въпреки модерните технологии и вложенията за милиони зад всяка машина най-важният съставен елемент е операторът, т.е. индивидът. ”



Ремзи е натурален воин за нашата поредност с Xiaomi, отдадена на съвършенството в работата и на майсторството. Тя е за хората, които в продължение на години не се уморяват да стават по-добри, да се развиват и да търсят нови неутъпкани пътеки.

Ние сме въоръжени с двата телефона от новата серия на Xiaomi - Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro - сами по себе си плод на майсторска работа и знак на софтуерния напредък и на търсенето на съвършенство. Между съвършения чифт обувки и съвършения телефон има много прилики - носят ви улеснение, поддръжка в точния миг, дават ви убеденост и въздействат добре на самочувствието ви. А във времето, в което живеем, най-прекият път до мечтаните обувки е смарт телефонът ни. И противоположното също е в действие - новите обувките ви провокират за нови фотоси - нещо, което камерите на Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro умеят повече от добре.

Интервюто с Ремзи Ингилизов е част от пордицата ни с Xiaomi. Видеото, което виждате към текста, е снимано с новия флагман на компания 12 Pro, а на фотографията е по-компактният Xiaomi 12.



За да станем положителни в нещо, ни би трябвало време. Понякога реализираме превъзходен резултат единствено за 10 минути, само че зад тях стоят хиляди часове интензивен труд. Същото е и с телефоните Xiaomi - за бъдат това, което са сега като продуктивност, качество на камерите и user experience, те стъпват на опита на 12 години развиване на технологиите и непрекъснато рационализиране.

е флагманът на марката. Серията Xiaomi 12 може да се похвали с три разновидността - общоприетия Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro версията с малко по-голям екран и батерия, както и бюджетният Xiaomi 12X.

Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro идват със тон от harman kardon, което си е директна поръчка къде се нареждат тези устройства, а точно на първия ред измежду най-хубавите смарт телефони на пазара. Всички те имат Гугъл и 5G. Изненадват ни и с приятни улеснения като това да споделяш паролата си за wi-fi мрежата с други хората, посредством QR код.

Oсновната камера на Xiaomi 12 e 50-мегапикселова, само че има и 13MР ултраширок и 5MР телемакро обектив откъм гърба. Pro версията разполага с три 50MР камери: малко по-добър датчик IMX707 за главната камера, плюс ултраширок и 2x телефото обектив.

Чипсетът е Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 - най-хубавото сега в промишлеността. Усещате го още с първото разглеждане на телефоните - бувкално летите сред приложенията.

Дизайнът на 12-а серия е доста прелестен. Камерите са ситуирани мъдро, без да заемат доста място. Гърбът на телефоните е от матирано стъкло, което наподобява отлично. Отстрани има железна рамка.

Xiaomi 12 има много огромна батерия от 4500 mAh. Въпреки че 12 Pro е доста по-голям, той има единствено спомагателни 100 mAh - 4600 mAh.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР