Правили ли сте опити да откажете цигарите? Трудна работа е,

...
Правили ли сте опити да откажете цигарите? Трудна работа е,
Коментари Харесай

Смесете тази съставка с портокалов сок и ще изхвърлите никотина от тялото си. Цигарите ще ви бъдат отвратителни (ВИДЕО)

Правили ли сте опити да откажете цигарите? Трудна работа е, не ще и дума! Решиш, отказваш се, само че не можеш да си намериш и място, тъй като ти се ще да запалиш единствено една, единствено малко. Истината е, че тялото си желае нужното количество никотин. Ще ви разкрием един способ, който ще ви помогне дейно да спрете цигарите. И освен.
Ще изхвърлите цялото количество никотин, което е останало в организма ви.
Освен това тази рецептата има и други доста потребни резултати. Цялата загадка се крие в съставката, която остава при правенето на вино. На британски се назовава cream of tartar, който е правил вино е наясно защо става въпрос. Иначе е доста евтина, а учените я употребяват под формата на прахуляк. Всъщност това е калиев хидроген тартарат.

Ето какво би трябвало да извършите. Смесете половин чаена лъжичка от тази съставна част с портокалов сок и го пийте вечер преди лягане. Тази напитка ще ви накара да се отвращавате от усета на цигарите и да ги забравите доста бързо.
Освен това оказва помощ за свалянето на кръвното.
Допринася и за прочистването на уринарния тракт, защото основава среда, в която бактериите се унищожават.
За тази цел обаче смесете още веднъж половин чаена лъжичка от съставката с топла вода и няколко капки лимон и пийте по малко няколко пъти дневно.
Какво тъкмо е кремотартар?

Това е прахообразен изсъхнал, бял прахуляк. Страничен артикул от ферментиращо грозде. Наричат го още калиев битартрат, калиев хидрогенен тартрат или просто казано това е винена киселина. Добавяне на щипка от него към белтъците, които ще се разрушават, жълтъците или сметаната, той ще направи, тъй че да се форсира процесът на разтрошаване и тяхното стабилизиране на структурата на тези дребни въздушни мехурчета, които се разрушават. Освен към тези смеси може да се добави и към някои типове теста, да вземем за пример при някои канелени бисквити.

Когато се комбинира със сода за самун, той се трансформира в главен подобрител, с цел да се подуват добре сладкишите.
Ако от време на време ни липсва бакпулвер, може да бъде незабавно сменен с 1/4 ч.л. сода за самун и 1/2 ч.л. зъбен камък и това всичкото е равно на 1 ч.л. бакпулвер.
Кремотартар
Добавяйки щипка зъбен камък към кипящи зеленчуци, той ще спомогне за опазване на цветовете им.
При липса на зъбен камък може да бъде сменен с 2 с.л. лимонен сок или бял оцет и това дава отговор на 1 ч.л. кремотартар.

Кръмотартарът няма период на валидност, стига да се съхранява в изсъхнало и хладно място. Прахът наподобява бял и с леко кисел мирис.
Освен горните изгоди той може да бъде употребен като нетоксичен домакински препарат:
– при емайлиране и гланциране на железни иноксови съдове, също така отстранява драскотините и петната;
Целувчена торта
– също при гланциране на принадлежности за храна, най-много сребърните;
– при разчистване на плочки и вана в банята;
– при разчистване на умивалници от неръждаема стомана;
– с изключение на всички изброени изгоди кримотартарът може да отстрани значително мононатриевия глутамат (MSG), който се прибавя към храните както като консервант, по този начин и като подобрител на усета, а тъкмо той при загряване може да бъде отровен и да провокира странични резултати, които варират от леки до тежки. Точно 1 ч.л от кремотартара, разперен в чаша вода, обезврежда токсичното деяние на MSG.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР