Правилата за излизането по срещи често се различават в различните

...
Правилата за излизането по срещи често се различават в различните
Коментари Харесай

Влюбените във Франция се делят сметката

Правилата за излизането по срещи постоянно се разграничават в другите култури.

За благополучие обаче, нови изследвания разкриха най-подходящите способи да се държите съгласно географското си местонахождение.

Кои са разпоредбите, с които е добре да сте осведомени?

Франция

Романтиката там има и избрани упования. На първо място, положителните маниери изискват да целунете евентуалния си сътрудник по бузите, от ляво на дясно. Направете това, вместо да се прегръщате.

По време на вечерята се чака да избягвате разискването на някогашни сътрудници, само че се чувствайте свободни да разговаряте за пари, политика и вяра. Накрая сметката се разделя.

Полша

В Полша множеството хора се поздравяват между тях с прегръдка, по тази причина няма потребност от неудобно целуване на бузите. Изберете чаша вино, вместо цяла бутилка, и не забравяйте да разделите сметката между тях.

Приемливите тематики за диалог варират според от това с кого сте на среща, по тази причина просто следвайте интуицията си.

Русия

Там поканилият на среща нормално заплаща сметката, без значение от пола.

По време на вечеря може да се разисква всичко, което буди интереса на двамата, защото няма несъответствуващи тематики.

Италия

Това се счита за мястото в Европа, изпълнено с най-вече пристрастеност, само че италианците също съблюдават избрани правила във връзка с романтиката.

Те не включват диалози за някогашните сътрудници, само че също по този начин е целесъобразно да се насочите към разискването на въпроси, свързани със здравето. Мястото, където да се състои срещата, може да се реши напълно непринудено.

Тук се чакат три целувки по бузите, в случай че към този момент познавате индивида.

Ако обаче срещнете чужд, то може да го поздравите по всевъзможен метод – от едно „ здравей “ до неловка прегръдка или трите целувки.

Холандците също не обичат да приказват за някогашни сътрудници и са склонни да си разделят сметката.

Австрия

Там множеството срещи се случват на открито, вместо в питейни заведения и заведения за хранене. Затова не се колебайте да предложите разходка в парка или пикник.

И макар че австрийците създават впечатляващо вино, е изцяло задоволително да поръчате бира на първата среща. След това си разделете сметката.

Бразилия

Там срещите се управляват от старомодни правила. От мъжете се чака да платят сметката, без значение от събитията.

По подигравка на ориста, когато става въпрос за тематика на диалог, има единствено едно същинско табу: парите.

Предпочитаните поздрави варират според от района. В Рио се целуват по два пъти. Като цяло, постоянно се целувайте и в никакъв случай не поздравявайте с здрависване, защото това се счита за жестоко.

Германия

С германците би трябвало да избягвате тематики, свързани с някогашни сътрудници, пари, политика, здраве и вяра, до момента в който не се опознаете по-добре.

За благополучие, можете да пиете толкоз, колкото желаете, и да се срещнете където ви харесва.

Испания

За разлика от французите, испанците избират единствено една целувка по бузата. Няма да се одобряват доста добре тематики, свързани с политика, финанси и религия, по тази причина се стремете да ги избягвате.

Поръчайте цяла бутилка вино, вместо чаша.

Швеция

В Швеция не е всекидневно да се върви в ресторант на първата среща. По-приемливо е първо да изпиете по кафе или бира.

Единственото нещо, което би трябвало да избягвате, е да обсъждате предходните си сантиментални прекарвания. Сметката също би трябвало да се подели.

Норвегия

Вероятно няма да отидете на вечеря на първата среща. Ако не сте срещали индивида преди този момент, за предпочитане е единствено устният привет. В противоположен случай – бърза прегръдка.

Поръчайте чаша вино, не бутилка, и постоянно предлагайте да разделите сметката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР