Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои

...
Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои
Коментари Харесай

Бориславова отговари на Тошко Йорданов с истинска тениска на Харвард: Нужно е да губиш с достойнство

Правилата за избор на началник на КЕВР не са мои лични правила, а групово решение на ръководещата коалиция.

Това съобщи началникът на премиерския кабинет Лена Бориславова в отговор на нападките на ръководителя на парламентарната група на „ ИТН “ Тошко Йорданов, който я упрекна, че точно тя е отговорна за оповестеното от Конституционен съд противоконституционно избиране на нов ръководител на КЕВР.

Шефът на парламентарната група на " ИТН " демонстративно съблече сакото си, с цел да се види надписа на тениската, по време на дебатите по решението за връщане на Иван Иванов още веднъж отпред на КЕВР. В изявлението си той гневно подлага на критика шефката на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков Лена Бориславова. И подложи на подозрение юридическите й пълномощия.

В обява съпроводена от нейна фотография с истинска фланелка на Харвард Лена Бориславова написа във връзка обвиняванията на депутата от Има Такъв Народ в профила си във Facebook:

" По мотив на част от спекулациите на деня и след научените уроци, че в случай че не бъдат незабавно оспорени, неистините “стават” истини, бих желала да поясня:

Правилата за избор на началник на КЕВР не са мои лични правила, а групово решение на ръководещата коалиция. С тях и с кандидатурата на Станислав Тодоров се съгласиха всички партии в обединението, в това число бяха подкрепени в зала от госпожа Ива Митева и господин Тошко Йорданов.

Няма справедливи и професионални причини зад поименната подигравка против мен, като се има поради, че всички гласоподаваха единомислещо.

Най-добрата препоръка за политическа зрялост е да умееш да губиш с достолепие. "
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР