Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои

...
Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои
Коментари Харесай

Лена обясни за КЕВР, показа на Тошковчето истинска тениска на Харвард

Правилата за избор на началник на КЕВР не са мои лични правила, а групово решение на ръководещата коалиция. Това съобщи началникът на премиерския кабинет Лена Бориславова в отговор на нападките на ръководителя на парламентарната група на „ ИТН “ Тошко Йорданов, който я упрекна, че точно тя е отговорна за оповестеното от Конституционен съд противоконституционно избиране на нов ръководител на КЕВР.

С тениска с надпис HARVARD LAW - just kidding (право в Харвард - майтапя се), се появи по-рано през днешния ден в пленарната зала той.

Шефът на парламентарната група на " ИТН " демонстративно съблече сакото си, с цел да се види надписа на тениската, по време на дебатите по решението за връщане на Иван Иванов още веднъж отпред на КЕВР. В изявлението си той гневно подлага на критика шефката на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков Лена Бориславова. И подложи на подозрение юридическите й пълномощия.

В обява съпроводена от нейна фотография с истинска фланелка на Харвард Лена Бориславова написа във връзка обвиняванията на депутата от Има Такъв Народ в профила си във фейсбук:

" По мотив на част от спекулациите на деня и след научените уроци, че в случай че не бъдат незабавно оспорени, неистините “стават” истини, бих желала да поясня:

Правилата за избор на началник на КЕВР не са мои лични правила, а групово решение на ръководещата коалиция. С тях и с кандидатурата на Станислав Тодоров се съгласиха всички партии в обединението, в това число бяха подкрепени в зала от госпожа Ива Митева и господин Тошко Йорданов.

Няма справедливи и професионални причини зад поименната подигравка против мен, като се има поради, че всички гласоподаваха единомислещо.

Най-добрата препоръка за политическа зрялост е да умееш да губиш с достолепие. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР