Правилата за безплатни грижи за деца в Англия се разширяват,

...
Правилата за безплатни грижи за деца в Англия се разширяват,
Коментари Харесай

Основните правила за безплатни грижи за деца се променят от днес, тъй като още хиляди имат право на 15 часа

Правилата за безвъзмездни грижи за деца в Англия се уголемяват, с цел да включват родителите на по-малки деца от през днешния ден.

Работещи родители на две- годишните към този момент имат право на 15 часа безвъзмездни грижи за деца. Крайният период за кандидатстване за летния период обаче изтече - което значи, че в случай че сте пропуснали това, ще би трябвало да кандидатствате до 31 август за есенния период. За да дават отговор на изискванията за новите часове, родителите би трябвало да печелят най-малко от еквивалента на 16 часа седмично при минимална заплата, само че по-малко от £100 000 годишно. Това се отнася за двамата родители в двойка, както и за самотни родители.

Родителите на три и четири годишни деца към този момент могат да изискат 15 часа седмично безвъзмездни грижи за деца като стандарт. Някои имат право на 30 часа седмично, тъй че спомагателни 15 часа, според от приходите им. Работещите родители на деветмесечни деца ще имат право на 15 часа безвъзмездни грижи за деца от септември 2024 година, като заявките са отворени на 12 май за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР