Правилата за безплатни грижи за деца се разширяват, за да

...
Правилата за безплатни грижи за деца се разширяват, за да
Коментари Харесай

Промените в безплатните грижи за деца са обяснени, тъй като още хиляди родители отговарят на условията от следващия месец

Правилата за безвъзмездни грижи за деца се уголемяват, с цел да включват по-малки деца от идващия месец като част от огромно разклащане, което ще помогне на милиони работещи родители.

В момента родителите на деца на три и четири години в Англия имат право на 15 часа безвъзмездни грижи за деца на седмица. Някои деца от три до четири години имат право на 30 часа безвъзмездни грижи за деца на седмица, в случай че родителите им работят и дават отговор на избрани условия.

За да получите цялостните 30 часа, в случай че детето ви е на възраст от три до четири години, би трябвало печелят най-малко еквивалента на 16 часа седмично при минимална заплата, само че по-малко от £100 000 годишно. Това важи и за двамата родители в двойка, и за самотни родители.

Безплатните часове за гледане на деца нормално се заемат за 38 седмици (за покриване на срока), само че нормално можете да ги разпределите, с цел да покриете повече седмици, като употребявате по-малко часове на седмица. Безплатните часове би трябвало да се употребяват с рег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР