Правилата са за всички. С тези думи премиерът Кирил Петков

...
Правилата са за всички. С тези думи премиерът Кирил Петков
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да има шоково увеличение на цените на тока

Правилата са за всички . С тези думи министър председателят Кирил Петков разяснява пред БиТиВи . Никола Минчев не е дал признаци, че се усеща зле на съвещанието на КСНС. Своя негативен тест министър председателят счита, че дължи на бустерната доза , която си е сложил.

Петков акцентира, че за надеждност. Той поздрави службите за работата им. Няма да има хора, които да са недосегаеми, увери министър-председателят.

Петков посочи, че в тази ситуация с Цацаров не става въпрос за институционален напън. Той чака Народното събрание да смени закона за КПКОНПИ и се разгласи за нулева приемливост към корупцията. Справедливостта би трябвало да се върне в България , законността би трябвало да се върне, счита министър председателят.

Кирил Петков допусна, че поради външни фактори Иван Гешев не си подава оставката .

Време е да запретнем ръкави , това щял . Никога не е разговарял с американското посолство за признание на . Няма такова малцинство , безапелационен бе Кирил Петков.

, по думите на премиера. Подготвя се съответния законопроект, стана ясно от думите му. Няма да има , увери той.

и от поставения акцент върху образованието. За страдание идва сериозна вълна, призна още министър председателят. Той регистрира, че антиваксърското говорене води до по-висока смъртност . Зеленият документ подвига имунизацията, акцентира Кирил Петков, само че не изключи отпадането му.
 БЛС с апел против персони с псевдонаучни причини, насаждащи конспирации
БЛС с апел против персони с псевдонаучни причини, насаждащи конспирации

С неразбиране наблюдават говоренето срещу зелени документи на фона на 33 000 загинали
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР