Правилата са създадени да се нарушават, нали така казваха? Всъщност

...
Правилата са създадени да се нарушават, нали така казваха? Всъщност
Коментари Харесай

Четирите зодии, които никога не играят по правилата

Правилата са основани да се нарушават, нали по този начин споделяха? Всъщност истината е, че това важи единствено от време на време. Някои от нас живеят в боязън да не изпратят известие на неверен адресат, да не закъснеят и една минута за среща с другар да вземем за пример или какво би споделил за тях някой, който даже не познават. Други пък са много по-предизвикателни и въобще не се замислят за следствията от дейностите си. Ето кои са четирите зодии, които в никакъв случай не играят по разпоредбите.

 

Близнаци

 

Като изменчив въздушен знак, Близнаците обичат да бъдат непредсказуеми и да не живеят по отношение на хорските упования. Те се ръководят от Меркурий – информационната планета, която процъфтява, когато дестабилизира нещата. Чували сте за ретроградния Меркурий, нали? Подобно на малко дете, което чупи играчката си, единствено с цел да види дали може да я сглоби още веднъж по-късно, Близнаците просто желаят да схванат по какъв начин работят нещата.

 

Стрелец

 

Стрелците са в действителност безстрашни. Като изменчив огнен знак, те са водени от извънредно ученолюбив темперамент, който съвсем в никакъв случай не е задоволен. Стрелецът е изключително податлив да нарушава обществените правила. Той е приятелят, който постоянно ви подтиква да опишете за какво се чувствате по избран метод и то не просто, с цел да тества къде са вашите граници, а с цел да разбере истината. Като философът на зодиака, Стрелецът просто желае да стигне до същината на въпроса и нищо не може да му попречи и отклони от задачата.

 

Риби

 

Рибите  винаги би трябвало да вървят по течението. Така че, макар че този воден знак не се пробва да наруши разпоредбите (като Близнаци или Стрелец), той следва интуицията си, което постоянно води до основаването на талази в другояче спокойните води. Рибите нормално са наясно по какъв начин се усещат другите във всяка обстановка и нарушаването на разпоредбите от тяхна страна нормално е за богатството на колектива. Рибите също ненавиждат да бъдат хванати в крачка, когато минават дадени граници и са склонни да се оттеглен, когато считат, че са отишли ​​твърде надалеч. Не мислете обаче, че това ще им пречи да опитат още веднъж по-късно.

 

Водолей

 

Водолеите имат известност на мислещи отвън стандартите и че несъмнено са хора, които вървят в личния си темп. Повечето от нас обаче мислят, че е минимум евентуално точно те да нарушат разпоредбите.  Водолеите постоянно са подготвени да се борят за идеите, в които имат вяра. Никога няма да намерите Водолей, който да се бунтува просто поради самата концепция да го прави или тъй като някой различен го е предиздвикал. Обикновено те търсят метод да получат  власт, с цел да могат да пренапишат разпоредбите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР