Правилата би трябвало да се съблюдават. Те са за всички,

...
Правилата би трябвало да се съблюдават. Те са за всички,
Коментари Харесай

Кирил Петков след карантината му: Правилата трябва да се спазват

Правилата би трябвало да се съблюдават. Те са за всички, без значение дали сме част от Консултативния съвет по Национална сигурност или не. Председателят на Народно заседание Никола Минчев съобщи на всички участници, неотложно щом е схванал, че е възпален с коронавирус. Това е отговорното поведение.

Той седеше срещу мен и не е имал признаци, нямало е и нито едно изкашляне. Преди 6 седмици си направих и моята бустерна доза, ето едно доказателство, че може 6 часа да си на затворено с болен и имунизацията да помогне.

Това заяви в ефира на бТВ министър ръководителят. На въпрос за отнетия достъп до класифицирана информация и оставката на Сотир Цацаров, той заяви, че от ДАНС са решили, че той не е многообещаващ. Голямо съвпадение на дати е, че от ДАНС са трябвали в петък сутринта да го уведомят за отнемането на разрешава му, а той в четвъртък си подава оставката.

Поздравявам службите за свършената работа, показа още министър ръководителят. Бях информиран за инспекцията от ДАНС на Сотир Цацаров, показа още Петков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР