Правила съм много грешки, стояла съм искрено зад каузи, които

...
Правила съм много грешки, стояла съм искрено зад каузи, които
Коментари Харесай

Правила съм грешки, заставала съм зад каузи, оказали се нечисти, обяви Манолова

Правила съм доста неточности, стояла съм откровено зад дела, които са се оказали нечисти, сподели през днешния ден пред Би Ти Ви претендентът за кмет на София Мая Манолова. Като образци тя уточни отношението си към протестиращите против кабинета " Орешарски " и заставането зад кандидатурата на Пламен Орешарски за министър председател.

По мотив аферата Костинброд, Манолова разгласи, че отново би постъпила по същия метод, в случай че има сигнал, че се готви операция на изборите. " Това, което направих е да подам сигнал. Моят сигнал се удостовери. Не аз приказвах в деня на за размисъл ", добави някогашният омбудсман.

Манолова сподели, че влиза в положително въодушевление в борба за кмет на София, като чака тя да е тежка, нападателна, цялостна с компромати и опити за напън. " Фабриката за операции демонстрира страха и суматохата в отсрещната страната и е неприятен етикет за тези, които поръчват сходна акция ", заключи Мая Манолова.

Като операции тя разгласи изказванията, че е изгонена от Българска социалистическа партия и че дължи на Борисов избора си за омбудсман. Манолова уточни, че е решила да се кандидатира за кмет, тъй като властта е блокирала всеки неин опит като омбудсман да реши проблемите на хората. " При тази експанзия против мен, оставането ми на поста щеше да е мъка ", сподели претендентът за кмет на София.

На няколко пъти Мая Манолова се измъкна от пряк отговор на въпроса дали би приела поддръжка от Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия. Тя уточни, че би приела поддръжка от всички жители, без значение от тяхната политическа принадлежност.

В отговор на въпрос Манолова сподели, че не се е виждала с Корнелия Нинова, а с водачи на други политически организации се е засичала при присъединяване си в разнообразни митинги. Тя повтори, че няма да одобри финансиране от компании, корпорации и партии, като ще разчита на дарения от жители.

Предстои да се направи електронна платформа за бързо даряване от всички искащи. Попитана по какъв начин ще работи като кмет без да има свои общински съветници, Манолова сподели, че сегашната формула (кмет, подсилен от общински съветници) е посочила, че не води до взимане на положителни решения.

Попитана, кои са първите неща, които ще направи като кмет, тя отговори, че ще отвори общината за жители, като ще ги пуска и на съвещанията на общинския съвет, ще подреди завършването на детската площадка пред 13-ти блок в жк " Овча купел " 2 и персонално ще отключи спортното игрище в Кривина. Манолова добави, че ще предложения на диалог сегашният кмет Йорданка Фандъкова, с цел да разиска с нея проблемите на града.

Кой кой е в инициативния комитет, подкрепящ Манолова, четете тук.

Анкета > Ако до балотаж на кметските избори в София стигнат Йорданка Фандъкова и Мая Манолова, за кого ще гласувате? Гласуване
/ Резултати

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (66)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР