Правил съм някои големи глупости през годините: пих вода от

...
Правил съм някои големи глупости през годините: пих вода от
Коментари Харесай

Бил Гейтс разкри защо е пил фекална вода

" Правил съм някои огромни нелепости през годините: пих вода от фекална наслойка с Джими Фалън. Бях на сцената с буркан, цялостен с човешки изпражнения.

Тези лудории провокираха предизвикаха голям смях, само че моята цел постоянно е била друга - да накарам хората да се интересуват от проблем, който визира 3,6 милиарда души: неприятните санитарни условия. Благодарение на учени и инженери от цялостен ​​свят, ние се доближаваме до нови решения, които ще предотвратят заболявания и болести. "

Това написа в страницата си във фейсбук създателят на  " Майкрософт Бил Гейтс. Събота, 19 ноември, бе Световния ден на тоалетната и Гейтс по подобен самобитен метод го означи.

Той, дружно с някогашната си брачна половинка Мелинда Гейтс, е съпредседател на организация с нестопанска цел, чиято цел е да понижи бедността, заболяванията и неравенството по света, която той основава дружно с някогашната си брачна половинка.

" Да живееш без тоалетна е повече от стеснение. Опасно е. Несигурните санитарни условия значат нечиста вода, почва и храна. Това предизвиква заболявания и гибел “, написа той в блога си през юли.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР