Прави впечатление, че в последно време тунингът на ромската перла

...
Прави впечатление, че в последно време тунингът на ромската перла
Коментари Харесай

Софка се превърна в копие на Ружа Игнатова

Прави усещане, че напоследък модификацията на ромската перла Софи Маринова, е безконечен.

 

Запознати издават, че се разделя с колосални суми, които потъват в джоба на известни родни пластични хирурзи, с цел да наподобява още по-красива, само че на процедура се получава противоположният резултат и типът й е все по-комичен. Последно уголеми и повдигна силиконовия си бюст. През годините тя се подлага на регулярни интервенции за повдигането му.

 

Корекциите по лицето й също не са по никакъв начин малко и се е наблъскала до краен лимит със „ наложителните “ в последно време ботокс и филъри. В резултат на всичко това лицето й прилича значително житена питка. Да не пропуснем и прекомерно плътните вежди, които си направи и които постоянно са обект на насмешки. Именно поради тях се снабди и с прякора Фараона, защото от ден на ден замязва на египетския фараон Тутанкамон. Устните й също са се трансформирали в същинска гротеска.

 

Тъй като обича да върви със зализана коса, няма по какъв начин огромното й чело да не се набие на очи.

В последна сметка джуките, веждите, тъмната коса, смуглият загар и ботоксът я вършат да наподобява от ден на ден на изчезналата криптокралица Ружа Игнатова, която също е от ромски генезис. Произхожда от остарял ромски клан от плевенските села, въпреки изрично да се опитваше да отхвърли този факт.

 

И до момента в който ФБР търси Ружа Игнатова къде ли не, у нас си имаме нейно копие – Софи Маринова. Тя дотолкоз е замязяла на измамницата, че част от почитателите й се притесняват да не закопчеят нея, мислейки я за Ружа.

Инфо: Уикенд

Тагове: Софи Маринова Ружа Игнатова тунинг копие житена питка ботокс филъри гротеска
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР