Прави впечатление, че президентството се е превърнало в централа на

...
Прави впечатление, че президентството се е превърнало в централа на
Коментари Харесай

Пеевски: Радев да става от столчето си и да започва да работи на терен, Дондуков 2 не е партиен офис

Прави усещане, че президентството се е трансформирало в централа на партия. Хубаво е да смениме табелата, тъй като няма смисъл към този момент да написа президентство. На тебелката би трябвало да написа политическа партия „ Трети март “. Така ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски насочи предизвикателство към всички представители на президента, които се пробват да отклонят тематиката за политическия му план.

Видяхме политическите секретари по студиата да си популяризират плана. Радвам се, че съумях да извадя президента от комфорта на столчето му и си призна, че ще става политически водач. Време е да си записва партията, евроизборите идват. Днес Димитър Стоянов сподели „ Не може да ни споделя Пеевски с кой ще работим и с кой няма. “ Слушайте изявлението. Те признаха партията си. Партията на това лице се споделя „ Трети март “. Да става от столчето си, да стартира да работи на терен, настоя Делян Пеевски.

Но е неприемливо да употребява президентската институция за офис на партията си. Да излиза от тази постройка, да си наеме офис и да стартира да работи бързо на терена, безапелационен бе Делян Пеевски.

Илияна Йотова няма да я разясня, само че другото лице да става от столчето и да си намира офис и да стартира да работи, настоя той.

И за министрите, които са се трансформирали в партийни секретари Пеевски разяснява, че това е доста неправилно. Вижте кои са тръгнали из страна и не се срещат с жителите, а вървят с партийни функционери. Тези министри са министри на България, би трябвало да си правят работата за страната и за българските жители. Да работят за хората, не да вървят по мероприятия като партийни деятели.

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи сподели, че оценката за работата на министрите ще разяснява откакто Денков и Габриел показват резултатите, другояче Движение за права и свободи има своите наблюдения за всяко министерство през комисиите. Като пристигна времето ще кажем за кой какво мислим, сподели Пеевски.

Политиците нямаме работа да дефинираме активността на регулаторите. Смятам, че е неприемливо да се бутаме там, разяснява Пеевски въпрос за Комисия за защита на конкуренцията. Той посочи, че за всички регулатори са почнали начални диалози, тъй като има доста изтекли мандати, само че нищо не е толкоз незабавно, че да изисква неотложно решение.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР