Прави впечатление, че народът се юрка да купува апартаменти, без

...
Прави впечатление, че народът се юрка да купува апартаменти, без
Коментари Харесай

Цените на имотите в София продължават да вървят стремглаво нагоре

Прави усещане, че народът се юрка да купува жилища, без да им пречи презастрояването и фактът, че сякаш влиятелни квартали се трансформират в гета – блок върху блок, без каквото и да било свободно пространство.

 

Не по-различна е и картината в кв. „ Манастирски ливади “, само че пък там новото строителство се предлага и за по-скромни купувачи. Затова и към момента се намират жилища за по 2-2 00 евро на квадрат, само че в този регион баровските парцели са на цената на къща. Вероятно това е и повода, заради която мнозина се отхвърлят и вземат решение да си купят къща в покрайнините на столицата.

 

Към днешна дата по-обикновена, остаряла и не доста огромна къща в Бояна, Горна баня или Драгалевци може да се откри за 300 – 400 хиляди евро – цената на по-голям апартамент в Южна София. Съветът на специалистите е да прецените сами, само че наложително огледайте повече разгласи, с цел да не затънете в заеми за жилище в многоетажен блок на цената на супер жилище в Испания или Германия да вземем за пример.

Източник: Уикенд  

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР