Прави впечатление, че напоследък бившата съпруга на новинаря на bTV

...
Прави впечатление, че напоследък бившата съпруга на новинаря на bTV
Коментари Харесай

Жената на Юксел Кадриев кара втора младост след раздялата им

Прави усещане, че в последно време някогашната брачна половинка на новинаря на bTV Юксел Кадриев – Бонка, напряко сияе и като че ли кара втора младост.

 

Макар, че стана баба от страна на втория й брачен партньор, тя наподобява зашеметяващо. Към днешна дата дамата изкарва прехраната си като арбитър в кучешки надпревари.

 

Малката Уна се появила на бял свят през пандемичната 2021 година Бившата брачна половинка на Кадриев е извънредно грижовна към внучката си. Нещо повече - тя даже прекара последния си рожден ден с нея.

 



Припомняме, че вторият брачен партньор на Бонка е 55-годишният Янош Ласло, който също има дете от предходна връзка.

За момента дъщерята на Бонка и Юксел обаче не бърза да се влее в графата на фамилните и крепко заляга над уроците. Гостува на майка си при всеки комфортен миг.

 

Прави усещане, че 47-годишната Бонка не наподобява на себе си, само че в положителния смисъл на думата. Тя напряко е разцъфнала. Мнозина даже дефинират хубостта й като рядка орхидея, за която си се грижил с години, до момента в който те зарадва с красивия си цвят.

 

Макар раздялата й с водещия да бе последвана от шумно и изпълнено с грозни взаимни обвинявания бракоразводно дело, двамата към този момент са съумели да се помирят. Към днешна дата даже са съумели да изградят близки другарски връзки.

Източник: lupa.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР