Прави се опит за замитане на следи и разчистване на

...
Прави се опит за замитане на следи и разчистване на
Коментари Харесай

Надежда Йорданова вижда опит за замитване на следи по случая Нотариуса

Прави се опит за замитане на следи и почистване на сметки. В момента е огромна отговорността всеки да си свърши работата. Това съобщи депутатът от ПП-ДБ и някогашен правосъден министър Надежда Йорданова по Българска национална телевизия по отношение на изнесените в последните дни данни по случая с.

По думите й това, което се случи последните дни, демонстрира за какво е нужна. Тя към момента е в стадий на случване. Стана ясно, че този път има воля промяната да бъде завършена до дъно, а това изнерви много хора, сподели Йорданова.

бяха първата стъпка за правосъдна промяна, уточни депутатът.

" Последва основаване на механизъм за следствие на основния прокурор. Да се закрият профилирания съд и прокуратура беше доста значима стъпка, с цел да се прекъсват тъмните мрежи в правосъдната власт. В тези профилирани институции се злоупотребяваше със СРС. Трябва да се промени политиката за приложимост на СРС ", счита Йорданова.

По отношение на случая " Нотариуса ", някогашният правосъден министър акцентира, че всеки е знаел за парченце от протичащото се, само че не е положил старания да го промени. 

Тя даде за образец, че  е известна от преди 4 години, само че за какво толкоз дълго време не е имало пламенно следствие.

" След убийството на Мартин Божанов - Нотариуса, когато прокуратурата е поискала достъп до трафични данни, първия път е отказано от съда ", показа тя.

" На България й следва да взима значими решения. За тях се обръщаме към всички парламентарни групи без " Възраждане ". За мен е неразбираемо за какво Българска социалистическа партия отхвърля да се включи в дебата за измененията в Конституцията. "
 Министерство на вътрешните работи не е работило до момента по Нотариуса, уверен е Рашков
Министерство на вътрешните работи не е работило до момента по Нотариуса, уверен е Рашков

Според него Нотариуса е имал съизвършител - Пепи Еврото
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР