Прави се опит за дискредитиране на парламентарната демокрация, такъв е

...
Прави се опит за дискредитиране на парламентарната демокрация, такъв е
Коментари Харесай

Нейнски: Прави се опит за дискредитиране на парламентарната демокрация


Прави се опит за дискредитиране на парламентарната народна власт, подобен е образецът с Референдума на Има Такъв Народ. Това сподели някогашният министър на външните работи Надежда Нейнски  Надежда Нейнски Надежда Нейнски стартира политическата си кариера във възобновената в края на 1989 година в студиото на „ Твоят ден “ по NOVA NEWS.

Тя показа, че не знае някъде еднолична власт да е довела до народна власт и положителни резултати.

България би трябвало да се дефинира ясно къде стои и да организира политики, които да пазят този геополитически избор, бе безапелационна Нейнски.

„ Проблем е, че вършим едно и също, а чакаме друг резултат “, уточни политикът. По нейни думи няма еволюция в политическото държание на другите партии, по тази причина се чака подобен или даже по-лош резултат.

„ Това, че сме дали оръжия за Украйна е отлично, само че е значимо тази политика да бъде обществена. Важно е България да има ясно лице пред своите политически сътрудници “, сподели Нейнски.

Дълъг интервал Западът смяташе, че може да цивилизова Путин, уточни тя.

Нейнски проучва геополитическото състояние на Германия и Съединени американски щати.

Шенген е система за сигурност, която е още по-нужна в този миг, сподели тя. „ Нашите старания в тази посока са съдбоносно значими за сигурността на България “, бе безапелационна тя.

Нейнски уточни, че България би трябвало да има постоянно държавно управление, което да е насочено към НАТО и Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР