Прави се опит да се повтори един гръцки сценарий в

...
Прави се опит да се повтори един гръцки сценарий в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Димо Дренчев: Прави се опит да се повтори един гръцки сценарий в България

Прави се опит да се повтори един гръцки сюжет в България. Това съобщи Димо Дренчев от „ Възраждане “ пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews: 

Няма да отговорим на 3% бюджетен недостиг.

Няма да се допусне никаква операция на данните. Не съм сигурен, че Асен Василев е същински последовател на еврозоната. По време на неговото министерстване няма да влезем там. 1 януари 2025 година е безусловно отпаднала. Най-рано съгласно мен, ще отидем в края на идната година. Нашите терзания са, че България може да бъде призната, без да е подготвена за това.
България ще бъде призната в нарушаване на критериите, това ни тормози. В Евростат са знаели, че Гърция е подала погрешни данни. 8 година по-късно Гърция банкрутира, ние не желаеме това да е ориста на България “, сподели още Дренчев.

„ Те са свободни да вършат каквото пожелаят, отговори Димо Дренчев на въпрос по какъв начин ще разясняват изявлението на отделилите се депутати от „ Възраждане “ да основат нов политически план.

 

SafeNews напомня, че по-рано Николай Дренчев съобщи, че „ това, което виждаме е нуждата от една нова патриотична групировка, която обаче е с човешко лице “, добави той и посочи, че най-вероятно ще се явят на първите избори, които предстоят, само че те не са основни и значими за тях. Основният фокус е да създадем организацията, да я структурираме, да съберем хората. “

През февруари след избора на ръководител на Столичния общински съвет четирима общинските съветници бяха изключени от „ Възраждане “. След това парламентарната група на „ Възраждане “ изключи и трима депутати, тъй като от софийската организация на партията желаеха политическа отговорност от народните представители, които са номинирали тези представители в листата за общински съветници в София.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР