Прави се най-доброто за армията. Но има пенсионери, МВР, заплати

...
Прави се най-доброто за армията. Но има пенсионери, МВР, заплати
Коментари Харесай

Борисов за изтребителите: Ще купим нови, ще ремонтираме старите, но не днес


Прави се най-хубавото за армията. Но има пенсионери, Министерство на вътрешните работи, заплати на защитата, жп служащи, доктори, учители, хора в неравностойно състояние, инфраструктурни планове. Всеки тегли чергата към него си. Държавническата политика е да намериш салдото сред всички.

Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов пред публицисти в Бургас.

По думите му, за самолети са нужни три милиарда лв.. „ Ще купим, само че ще се пазарим “, сподели Борисов и добави: „ Ще купим самолети, ще ремонтираме старите, само че няма да стане през днешния ден. Има и други самолети, дано забележим цялата палитра, би трябвало ли да се хвърлим на най-скъпото “, запита министър председателят.

Имаме МИГ 29 - до през вчерашния ден всички говореха, че са най-хубавите. Като се дадат 3 милиарда единствено за изтребители, още 7 би трябвало да се дадат карабите и сухопътните войски. Това са 10 милиарда, е, хайде да източим фискалния запас целия и да ги насочиме против Русия?! Ние с 9 самолета ще се изправиме да се бием против Русия?! Аз не разлъчвам нацията, желая да дам на артистите, на пенсионерите, на училителите", разяснява Борисов.

Ще купим самолети, само че по-евтини. Ето и кметът на Бургас кара "Фолксваген" - и той желае "Мерцедес", само че... доста пари са. Ако бяха 300 млн. като за "Спартан"-ите, ще ги дадем, само че тук става въпрос за 3 милиарда, продължи Борисов.

В Бургас министър председателят Борисов поздрави участниците в морската експедиция Black Sea MAP. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР