Прави му чест на президента, че също признава грешките си,

...
Прави му чест на президента, че също признава грешките си,
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Кирил Петков и Асен Василев са едни обикновени шарлатани

Прави му чест на президента, че също признава грешките си, тъй като той беше индивидът, който ги сътвори, съобщи Балабанов.

" Продължаваме Промяната ", в лицето на Кирил Петков и Асен Василев, направиха по този начин, че излъгаха голяма част от българското общество. Това съобщи в " Денят стартира " по Станислав Балабанов от " ИТН ".

Като образец уточни публичната поръчка за придобиване на медицински хеликоптери.

" Те са я правили публичната поръчка, некадърно направена, пропада, служебният кабинет я стопира. Северна Македония има хеликоптери, България няма. Цената е заложена некадърно, по тази причина не се реализира ", съобщи Балабанов.

Според него " Продължаваме Промяната " са желали да овладеят всичко и да го употребяват за лични цели.

" Президентът Радев приказва с думите на всеки обикновено мислещ българин. Истинското лице на Кирил и Асен е на едни елементарни шарлатани. Така ще останат запомнени ", съобщи Балабанов.

Допълни, че в този момент президентът си е разрешил да подлага на критика съответно, тъй като става въпрос за струпване през времето.

" Прави му чест на президента, че също признава грешките си, тъй като той беше индивидът, който ги сътвори ", съобщи Балабанов.

Каза още, че Има Такъв Народ считат машинния избор за разумния метод към бъдещето. Ще продължат да упорстват за промяна на политическата система и прекосяване към президентска република.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР