Прави ли се опит за покриване на сочения за една

...
Прави ли се опит за покриване на сочения за една
Коментари Харесай

Ще отърве ли решетките шампиона по борба Мариян Ганев, ограбвал туристи?

Прави ли се опит за покриване на посочения за една от огромните очаквания на родната битка Мариян Ганев?

Припомняме, че сливналията беше задържан дружно с брат си Даниел и техен приятел, откакто се пробваха да върнат мутренските години в Слънчев бряг.

Тримата бяха закопчани за серия от грабежи на малолетни чужденци след съвършена акция на криминалистите в морския курорт и техни сътрудници от Главна дирекция „ Национална полиция”.

При последвало претършуване в квартирата на борческите братя бяха открити съществени количества дрога, електронна везна и пликчета за разпределение на дозите.

След вземането на непрекъснати ограничения за неотклонение от Районен съд-Несебър сега в ареста са Даниел Ганев и Николай Бабачев.

Републиканският първенец Мариян обаче е без каквато и да е мярка. От прокуратурата съобщили за Флагман.бг, че повода за това е тежкото му здравословно положение.

Той е признат в УМБАЛ-Бургас на 13-ти юли, съвсем незабавно откакто бандата е разрушена от ченгетата. Сливналията е настанен в хирургията на лечебното заведение поради рана на ръката със общоприетата клинична пътека за 3 дни.

Това значи, че Мариян към този момент трябваше да бъде изписан и пратен при брат си и техния приятел в ареста, защото към сегашния миг те са с идентични обвинявания – за серия грабежи.

До Флагман е достигнала информация, че „ спортистът” няма да изкара и ден зад решетките и се приготвя стартирането му на независимост против гаранция от 3 000 лева

Малко откакто поутихнел медийният звук, същото щяло да се случи и с брат му, разкриват източници.

Изданието потърсило през днешния ден за коментар пресцентъра на УМБАЛ-Бургас, само че от там изрично отказали да дават информация за Мариян Ганев, базирайки се на Закона за отбрана на персоналните данни. Според тях точното положение на бореца и какъв брой време той ще остане на лекуване са конфиденциална информация.

Шефът на Районна прокуратура-Несебър Радост Бошнакова също отказала да разкрие за какво не е поискана мярка на посочения за един от най-дейните при грабежите. Тя обаче изрично отхвърлила изказванието, че Мариян ще бъде освободен под гаранция.

Още по-фрапантно било държанието на двамата братя пред проверяващите. Мариян и Даниел въобще не се чувствали отговорни за нападенията над задграничните туристи и даже недоумявали за какво би трябвало да бъдат държани в ареста за сходно „ дребно нещо”.

По-малкият Даниел даже бил подготвен да се жертва и да каже, че откритата в квартирата им дрога е негова, единствено с цел да избави кариерата на брат си.

Тримата са признали за част от грабежите и се готвели да сключат съглашения с прокуратурата и да се разминат с условни присъди поради чистото си правосъдно минало.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР