Прави бяхме като не подкрепихме Македония за ЕС. Това обаче

...
Прави бяхме като не подкрепихме Македония за ЕС. Това обаче
Коментари Харесай

Нинова: Прави бяхме като не подкрепихме Македония за ЕС

Прави бяхме като не подкрепихме Македония за Европейски Съюз. Това обаче не е задоволително. Това разяснява през днешния ден Корнелия Нинова.

И добави, че са се натрупали много неприемливи думи и дейности от страна на формалните управляващи на Република Северна Македония.

Ще предизвикваме още през днешния ден на председателски съвет обща декларация на българското Народно заседание. Ще се обърнем към всички парламентарни групи да я подкрепим дружно – да не бъде единствено от една партия, а да бъде общата воля на българското Народно събрание, с което да изразим, че осъждаме това отношение.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка с новината, че македонският президент е одобрил съставянето на " черни описи " за български жители и политици, заяви Дарик.

„ Ще настояваме да бъде обща позиция на всички парламентарно показани партии и като институция да кажем, че това не може да продължи. Подобно отношение към България е унизително, обидно и недопустимо за нас “, безапелационна бе Нинова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР