Правейки един анализ на последното десетилетие, можем да кажем, че

...
Правейки един анализ на последното десетилетие, можем да кажем, че
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Добрата икономика е като добрата GPS система

 " Правейки един разбор на последното десетилетие, можем да кажем, че Брутният вътрешен продукт се е удвоил в номинален размер. 2.4 пъти е повишен износът на артикули, а 5 пъти е повишен IT и аутсорсинг секторът. Всичко това е отлично, само че аз желая да кажа друго. Добрата стопанска система е като положителната GPS навигагия ". Това съобщи на откриването на втория " Икономически конгрес Пловдив II " вицепремиерът Томислав Дончев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . И посочи, че положителната GPS навигация ти оказва помощ да стигнеш там, където искаш да бъдеш. А без добра навигация без значение какъв брой път изминеш, няма да си там, където искаш.

" Къде желаеме да бъдем? ", попита Дончев и уточни два разновидността. Първият е обичайният, който води до приближаване до икономическото ядро на Европа. Той е изцяло вероятен с цитираните от него данни.

Вторият вид е да разчитаме повече на себе си. " Да се обречем да мислим в по-големи мащаби, само че би трябвало да сме и по-претенциозни - да търсим по-високи облаги, заплати. Няма обаче повсеместен алгоритъм за постигането на тези цели. Всеки би трябвало да откри своя път ", приключи вицепремиерът.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР