Правещата великолепен сезон Мирела Демирева, която това лято за първи

...
Правещата великолепен сезон Мирела Демирева, която това лято за първи
Коментари Харесай

Мирела: За мен е по-важно да скачам на 2.00 м, а не да преодолея 1.97 м

Правещата превъзходен сезон Мирела Демирева, която това лято за първи път преодоля 2.00 м в скока на височина, приключи четвърта на Диамантената лига в Париж довечера с 1.94 м, само че още веднъж прави опити на гросмайсторската граница, откакто реши да пропусне 1.97 м. 28-годишната сребърна олимпийска медалистка от Рио де Жанейро 2016 показа особено за Max Sport 2, че на стадиона в Париж не е имало задоволително място за нейния разбег.

Over in the Women's HJ we had another World Lead and Meeting Record from Mariya Lasitskene. 2.04m to take full points as @thiam_nafi comes second with 1.97m.#ParisDL #DiamondLeague #RoadToTheFinal pic.twitter.com/qURuIyOlZw
— IAAF Diamond League (@Diamond_League) June 30, 2018 “Атмосферата беше страхотна, публиката поддържаше всички. Удоволствие е да се скача пред такава аудитория. Това несъмнено не беше най-хубавият ми резултат. Нямах място да си измеря разбега. За по-големите височини ми би трябвало повече място. За мен е по-важно да скачам на 2.00 м, а не да преодолея 1.97 м. Страхотно е да се скача на 2.00 м. Следващият ми старт ще е на Диамантената лига в Рабат”, сподели Демирева директно след надпреварата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР