Правещата на US Open своето завръщане в професионалния тенис след

...
Правещата на US Open своето завръщане в професионалния тенис след
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Ще продължи ли приказката на Пиронкова на US Open?

Правещата на US Open своето завръщане в професионалния тенис след тригодишно неявяване Цветана Пиронкова продължава през днешния ден присъединяване си на шампионата от " Големия шлем " в Ню Йорк. На 1/8-финалите Цвети се изправя против французойката Ализе Корне в дуел сред две тенисистки, които в никакъв случай не са достигали етапа на последните 8 в Голямата ябълка.

Пловдивчанката изуми всички с изявите си в шампионата да момента, като няма изгубен сет в първите си три срещи. По пътя към втората седмица на шампионата тя победи мощни съпернички като Гарбине Мугуруса и Донна Векич. Срещу Корне тя има 2 победи от 3 мача, само че последната им среща е през 2011 година.

Двубоят стартира на " Луис Армстронг Стейдиъм " незабавно след края на мача от 1/8-финалите при мъжете сред канадеца Васек Поспишил и австралиеца Алекс Де Минор. Двамата излизат на корта в 18,00 часа българско време. Победителката от мача сред Пиронкова и Корне пък ще се изправи на 1/4-финалите против Серина Уилямс или гъркинята Мария Сакари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР