Правенето на снимки за Instagram може да бъде трудно. За

...
Правенето на снимки за Instagram може да бъде трудно. За
Коментари Харесай

Gen Zer обяснява как да правите Burst снимки на iPhone с помощта на AssistiveTouch: „GAME CHANGER“

Правенето на фотоси за Instagram може да бъде мъчно. За благополучие, един основател на наличие е измислил по какъв начин да употребява функционалността AssistiveTouch на iPhone, с цел да опрости процеса.

Когато става въпрос за шерване на препоръки, които вършат ежедневната приложимост на iPhone по-лесна, Gen Zers несъмнено не наподобява да пазят вратата. Създателите преди този момент се обърнаха към TikTok, с цел да разкрият по какъв начин да подобрят качеството на микрофона в шумна среда и по какъв начин да употребяват FaceTime като средство за правене на качествени фотоси.

На 14 ноември Ашли Бок (@ashleebock) показа доста мощно изиска урок за това по какъв начин да прави фотосесии благодарение на AssistiveTouch на своя iPhone.

Бок твърди, че преди да открие този хак за iPhone, тя, сходно на няколко от основателите, които са оставили мнения на предходните й видеоклипове, е употребила приложение за самоснимачка, наречено Lens Buddy, което ви разрешава да вършиме фотоси, без да е належащо да държите устройството си.

„ Просто открих, че когато го използвах, изображенията ми някак губеха качеството си и приложенията са с автоматизирано контролиране на осветлението, което е супер необичайно “, твърди тя. „ Така че просто научих, че ми харесва повече да употребявам Burst, тъй като качеството остава същото и осветлението остава същото. “

Има два вида авторитетни лица, споделя Бок: тапери и разпръскващи. Таперите, изяснява тя, са девойки, които ви молят непрестанно да натискате бутона на пандиза, когато ги снимате. Bursters, въпреки това, избират плъзгане на бутона на пандиза от дясната страна, с цел да снимат няколко фотоси едновременно.

Какво е серия?

Burst, прочут още като Burst режим, е алтернатива за правене на фотоси на вашия iPhone камера. Според Ръководството за потребителя на iPhone снимането на Burst фотоси е потребно, когато желаете да „ заснемете движещ се обект “ или „ да извършите няколко високоскоростни фотоси “, тъй че да имате диапазон, от който да избирате.

AssistiveTouch, на въпреки това, оказва помощ на консуматори, които имат „ усложнения при допиране на екрана или натискане на бутоните “. Вместо това можете да зададете жестове, които разрешават по-лесен достъп до постоянно срещани функционалности на iPhone - да вземем за пример контролиране на силата на звука, правене на екранна фотография или потребление на Apple Pay.

В случая на Бок тя основава жест, който ще оставете я да прави Burst фотоси, без да се постанова в действителност да допира своя iPhone.

Първата стъпка е да отидете в настройките на вашия iPhone и да натиснете Accessibility. В Достъпност изберете Touch и се уверете, че вашият AssistiveTouch е включен. Превъртете надолу до опцията Персонализирани жестове и натиснете Създаване на нов жест, с цел да започнете работа.

„ Тук става нещо като проба-грешка и може да се наложи да го извършите няколко пъти, “ Бок предизвестява. „ Ще би трябвало да помислите къде е бутонът на камерата ви и че Burst е в действителност бързо плъзгане. Не можете да държите и плъзгате, в противоположен случай ще стане видео. “

След това Бок непрестанно прави зигзагообразно придвижване с показалеца си върху екрана, с цел да се увери, че Burst ще продължи.

„ Ако мислите по какъв начин ще докоснете това … отдалечете се от статива си и отидете да се настроите и по-късно започнете да публикувате; желаете да сте сигурни, че дължината на Burst си заслужава “, споделя тя. „ Искам да опитам това да бъде 400 фотоси, с цел да си заслужава. … Това звучи доста, само че евентуално ще получите може би 10 положителни фотоси от това. “

След като почувствате, че вашият Burst е задоволително дълъг, натискате Stop и по-късно Save. След заглавие и основаване на вашия жест, вие „ Включете “ AssistiveTouch и ще се появи дребен бутон. Докоснете бутона, натиснете Custom, изберете Burst, който сте основали, докоснете бутона на пандиза и по-късно Burst ще стартира автоматизирано.

Запазването единствено на фотосите от Burst, които сте показали като обичани, прибавя Бок, също е ефикасен метод за понижаване на паметта на вашия iPhone.

Урокът на Bock получи доста похвали от други консуматори на TikTok. За тези, които може да се затрудняват с това по какъв начин да снимат Burst вместо видео, Bock има един значим съвет.

„ Благодаря ви!! ПРОМЕНЯТ ИГРАТА “, написа @chelsea_hamer.

„ Не всички герои носят пелерини “, добави @amberfoote.

„ Ох, не мога да схвана по какъв начин да накарам това да избухне, а не видео. Актуализирахте ли други настройки за асистирано докосване… изгубвам си мозъка! “ @om_nikki_g разяснява, на което Бок отговори: „ Плъзнете наляво супер бързо!! ”

In The Know by Yahoo към този момент е разполагаем в Apple News —!

Публикацията Gen Zer изяснява по какъв начин да вършиме Burst фотоси на iPhone благодарение на AssistiveTouch: „ GAME CHANGER “ се появи първо в In The Know.

Още от In The Know:

Какво е „ синдромът на най-голямата щерка “? Най-големите дъщери в TikTok стават откровени за натиска върху родителите

Плътните шалове се завръщат. Ето по какъв начин да ги стилизирате.

Това са най-хубавите ранни оферти за Черен петък на Target — вземете до 50% отстъпка

Притежавам 8 чифта маратонки, само че това е най-удобният чифт към които протягам ръка всекидневно

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР