Правенето на секс, освен че е изключително приятна дейност, има

...
Правенето на секс, освен че е изключително приятна дейност, има
Коментари Харесай

Най-големите страхове на жените в секса

Правенето на секс, като се изключи че е извънредно приятна активност, има редица изгоди за здравето ни – понижава напрежението, усъвършенства имунитета и даже може да удължи продължителността на живота ни. Въпреки тези позитивни характерности, доста дами не свързват секса единствено с позитивни страсти. Удоволствието се примесва със боязън, виновност, безпокойствие, написа struma.bg. Ето по тази причина една британска фармацевтична компания е направила изследване по въпроса „ Какви са най-големите ви полови страхове?”. В анкетата са взели присъединяване 2000 души и ето какво сочат резултатите:
Той няма да желае да носи презерватив
Да, без презерватив чувството е друго и безспорно по-приятно. Но отбраната е по-важна от малко повече наслаждение. Ако той упорства да го вършиме без презерватив, кажете му, че тогава просто няма да вършиме секс. Не му оставяйте различен избор. Ако взимате противозачатъчни и той го употребява като опрощение, обяснете му, че те въпреки всичко не защищават от венерически заболявания. Освен това не забравяйте и вие да си носите презервативи, тъй като оправданието „ Нямам презерватив у мен.” е много постоянно срещано.

Ясно е, че диалозите за венерически заболявания не подготвят към приятна атмосфера за секс, само че в случай че доста се притеснявате, говорете с колегата си за това. Естествено, не всички ще са откровени или пък няма да знаят, че са заболели, ето за какво е значимо да ползвате презерватив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР