Пръстенът може да бъде не просто аксесоар, а малък амулет

...
Пръстенът може да бъде не просто аксесоар, а малък амулет
Коментари Харесай

На кой пръст трябва да носите пръстен, за да привлечете любов и богатство

Пръстенът може да бъде не просто аксесоар, а дребен талисман, който оказва помощ за привличане на благополучие и шанс. И мистиката няма нищо общо с това!

Това нормално украшение може да бъде вашият амулет за шанс, в случай че е направено от верния материал и се носи на десния пръст.

Не без причина в известните филми и остарели приказки магьосниците носят вълшебен бижута на пръстите си – спомнете си епичния „ Властелинът на пръстените “. Спокойно можем да предположим, че този бижутериен аксесоар може невидимо да повлияе на притежателя си.

Какъв материал за пръстен да изберете

За да имате собствен личен „ пръстен на всемогъществото “, би трябвало да се поохарчите малко. Факт е, че от енергийна позиция единствено неща, направени от благородни метали, „ работят “ позитивно: злато, сребро или платина. Метални сплави, пластмаса или керамика, уви, няма да донесат супер резултат.

 материал пръстен

Златни пръстени

От антични времена златото е знак на Слънцето, което се съпоставя със самия живот, сила и благосъстояние. Без да се окислява и да корозира, този метал е в положение да живее хиляди години, поглъщайки вибрациите на света и силата на своите притежатели. Ето за какво можете да носите златни пръстени, предадени от мъдри предшественици, и, в противен случай, не се предлага неразумно да се мотаете към бижута със подозрително завещание. Смята се, че „ верните “ златни бижута блокират отрицателната сила и ще оказват помощ за привличането на финансов поток в живота ви. Вярно е, че за това притежателят на бижуто би трябвало да прояви съответните качества – да не е слаб и злорад, а да се старае да прави положителни каузи и да живее почтено.

Сребърни пръстени

Ако златото е „ слънчевият “ материал, то среброто е металът на самата Луна. То е в положение освен да ви защищити от зли очи, само че и ви разрешава да се отървете от всичко ненужно и обременително в живота допустимо най-безболезнено. Ако желаете да развиете в себе си „ женски “ качества: вътрешен глас, сензитивност, емпатия, тогава обърнете особено внимание на сребърните бижута. Ако ви е мъчно да контролирате страстите си, среброто може да ви направи още по-агресивни.

 платинени пръстени

Платинени пръстени

Платината е най-скъпият метал, който е „ виновен “ за най-високите трептения. Комуникация с космоса, разум, вътрешен глас на по-висок проект, мощ на духа – всичко това ще се развие в човек с помощта на платинените бижута, в случай че притежателят им не е подложен на изкушения и съблазни.

На коя ръка да носите пръстена

 пръстени сила

В взаимозависимост от това на коя ръка поставяте пръстена, той извършва разнообразни задания.

Защита от негативизъм  – с цел да превърнете пръстена в самобитен талисман, носете го на пасивната си ръка (ако сте десничар – на лявата и обратно).

Развитието на интуицията също се ускорява при пасивната ръка. Ако сте на път към развиване и имате търпението да поставите нещата в вероятност, пръстенът, направен от верния материал, ще ви свърши работа.

Бързите промени в живота се „ задействат “ върху дейната ръка. Поставете си цел, изберете верния метал и забележете позитивните промени.

Укрепване на естествените качества  – за това е „ виновна “ също дейната ръка. Чудесен метод да увеличите личната си успеваемост и работливост, в случай че решите да извършите вътрешни и външни промени.

 пръстен-талисман

На кой пръст да носите пръстена

Енергийното влияние на пръстена зависи и от пръста, на който се носи – в последна сметка всеки от тях има своя лична „ функционалност “.

Палецът е „ активатор “ на мощ, сила и мотивация. Ако би трябвало да изпреварите конкуренцията, носете пръстена на този пръст и ще изпреварите противниците си. За да спечелите в открита борба, поставете пръстена на палеца на дясната си ръка, а с цел да придобиете вътрешна воля, поставете го на лявата си ръка.

Показалецът е „ пръстът на въздействието “. Носете пръстен върху него, в случай че желаете да извършите ослепително усещане и да привлечете шанс, тъй като съгласно астрологията планетата на шанса Юпитер е виновна за соченето с пръст. Подходящи обстановки, в които пръстенът на пръста ще помогне – развиване в нов екип или значимо запознанство.

Среден пръст – превъзмогване на компликации. „ Покровителят “ на междинния пръст е Сатурн, планетата на справедливостта, която постоянно се прави благодарение на тествания и санкции. Носете пръстена на междинния си пръст, с цел да преминете съответно през неприятностите и да се извършите със мощ за борба. Подобен трик с бижута също ще ви помогне сполучливо да завършите план, да се справите с претоварването и да предотвратите прегаряне.

Безименният пръст е магнит за обич и пари. Може би по тази причина носят брачните халки върху него, които като че ли скрепват съюза. Носете пръстени на безименния си пръст и освен ще внесете романтика и финанси в живота си, само че и ще активирате творчеството си и ще привлечете позитивни страсти.

Малкият пръст помага за избистряне на мозъка и пробуждане на ораторските умения. Нищо чудно, че се управлява от планетата на връзките – Меркурий. Той покровителства всички, които интензивно ръководят личен бизнес, преследват кариера в науката или предизвикват своята креативност. Всички интелектуални и креативен специалности са му подчинени, тъй че не пропускайте шанса да активирате капацитета си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР