Прасета са пострадали при пътен инцидент с преобърнал се тежкотоварен

...
Прасета са пострадали при пътен инцидент с преобърнал се тежкотоварен
Коментари Харесай

Прасета пострадаха при катастрофа

Прасета са потърпевши при пътен случай с преобърнал се тежкотоварен автомобил на пътя София-Варна край Търговище, оповестиха от ОДМВР-Търговище.
Инцидентът е станал на 28 март към 13.00 часа на път I-4 София-Варна в община Търговище – км 217+600. Правоспособен 50-годишен лидер от гр. Габрово, управлявайки в посока Варна-София влекач „ МАН “ с прикачено полуремарке „ ФИНКЛ САВ 35 “, и двете – със софийска регистрация, фирмена благосъстоятелност, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой е изгубил надзор над ръководството на моторното транспортно средство, в резултат на което то е излязло отвън пътното платно и се е преобърнало.
 Окончателно: Кристиан Николов остава в ареста Окончателно: Кристиан Николов остава в ареста
За следващ път Софийският апелативен съд отхвърли да пусне от ареста Кристиан Николов, арестуван за причиняване на злополуката, в която з...
В резултат на това е зародило пътно-транспортно произшествие с нанесени обилни материални вреди по пътното транспортно средство и транспортирания с него товар (живи прасета). Водачът не е потърпевш. По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на РУ-Търговище.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР