Пранкерите Вован и Лексус: САЩ искат продължителен конфликт в УкрайнаНякои

...
Пранкерите Вован и Лексус: САЩ искат продължителен конфликт в УкрайнаНякои
Коментари Харесай

Лондон „подхвърля дръвца“ в огъня на конфликта, а Киев мечтае за примирие: какво научиха Вован и Лексус от западните политици

Пранкерите Вован и Лексус: Съединени американски щати желаят нескончаем спор в Украйна

Някои ги назовават сътрудници на ГРУ, други ги назовават телефонни хулигани. Едно нещо е ясно - тайните, " изтръгнати " от западните политици от майтапчиите Вован и Лексус, са наедно с " плячката " на разузнаването, само че момчетата не се свенят да ги споделят. Именно те схванаха от Меркел и Оланд, за какво са им биле нужни Минските съглашения.

Този път Владимир Кузнецов и Алексей Столяров пристигнаха в студиото на Радио Комсомолская истина, с цел да опишат какво бъдеще е подготвил Западът за Украйна и на какво се надяват в самия Киев.

ВСИЧКО РАЗБИРАТ ТЕ

KP ”: - Основната част от вашата работа е построена към Украйна. През лятото стартира контранастъпление. Кураторите виждат ли неуспеха?

Лексус: - Постоянно им задаваме този въпрос. Те упорстват, че „ би трябвало да помогнем на Украйна в нейната битка за народна власт “. Щом им зададем въпроса а какво в действителност става, те изпадат в ступор: „ Е, да, не всичко върви, както бихме желали... “.

Вован: - Онзи ден имахме диалог с един от украинските пропагандисти. Той е посетил военна болница, където моралът на бойците е слаб. И се възмущава на западните медии: „ Написах публикация, а британците пишат за същото, само че в противоположната посока. Как по този начин?!

- И публикациите на " британците " засягат техните политици...

Вован: - Пресата раздуваше това контранастъпление повече от всеки различен. Те викаха за " лавина ": " Украйна ще стигне до Крим през лятото! " И в този момент политиците задават въпроси, изключително в страните с идни избори. И виждаме невиждани рейтинги за „ Алтернатива за Германия “, които преди бяха съвсем маргинални.

- Значи западните водачи схващат, че Украйна няма вероятност като сътрудник?

Лексус: - Всички приказват стереотипно - като че ли цитират справочник: " Украйна е западна страна, би трябвало да победим диктатурата. " За контранастъплението те споделят: „ Виждаме, че това е нереалистично, само че Украйна би трябвало да победи “.

АДЕКВАТНИЯТ ДЯДО

- Кой е съответен там?

Лексус: - Говорихме с Хенри Кисинджър. Той описа за диалога си с Ермак (ръководител на кабинета на Зеленски – ред.). И разкри проекта на Киев: „ Ние ще се опитаме да водиме война, по-късно ще сключим краткотрайно съглашение, като Северна и Южна Корея, и по-късно ще си върнем тези земи (Херсон, Запорожие, ДНР и ЛНР. – Ред.) “.

- А какво мисли Западът по въпроса?

Вован: - Както сподели Кисинджър, той е приказвал с Блинкен и Байдън. Той споделя, че в Съединени американски щати концепцията е следната: ние не приказваме за мирни договаряния, а приказваме за преустановяване на огъня. Те желаят нескончаем спор, с цел да напомпват украинската „ черна дупка “ със остарели оръжия и да развиват военно-промишления си комплекс.

Лексус: - Той съпостави Украйна с Виетнам. Тогава няколко години по-късно публичното мнение се промени, същото ще се случи и с Украйна. И е сигурен, че Украйна няма да върне Крим.

- От чие име общувахте?

Лексус: - Зеленски. А Кисинджър в действителност споделя това, което е в мозъците на хората, които дефинират политиката на Съединени американски щати.

ЗНАЕМ ТЕХНИТЕ ПЛАНОВЕ

- Кои са притежателите на Украйна?

Лексус: - Има комплицирана система. Имахме диалози с тези, които движат английската външна политика. Те настояват, че те дефинират какво ще се случи по-нататък с боевете в Украйна, и Съединените щати. Оланд, Меркел, Порошенко удостоверяват това. Но във Англия акцентират: „ Ние подмятаме хрумвания за ескалация на спора. “

Когато никой не знаеше, че Англия ще достави ракети Storm Shadow, те ни споделиха по телефона, че стартират да нагнетяват тази тематика в медиите и към този момент са изпратили всички методички. За да може пресата да преувеличи тази тематика, а в Съединени американски щати да се заловен и сами да вземат същото решение.

- И тези ракети ни удрят...

Лексус: - Или приказваме със същия Ермак. Той споделя: „ Всичко е неприятно, имаме потребност от повече оръжия и пари, само че всичко ще стане допустимо, в случай че организираме визитата на Зеленски в Съединени американски щати “ (тогава въобще ги нямаше). Минават 5 месеца, Зеленски лети при Байдън...

И преди към година техният външен министър Кулеба ни сподели: „ Американците ни молят да се оправим с Африка, тъй като Русия ще разчита на нея “. Тогава никой не се замисли за това. Но шест месеца по-късно Кулеба, виждаме, обикаля Африка.

- И какво си приказват в този момент, какво ще забележим след шест месеца?

Вован: - Всички чакат резултатите от контранастъплението, получават секретни отчети какъв брой й остава на Украйна, какъв брой бойци са починали.

Лексус: - И тогава - заледяване, още веднъж помпане на оръжия - и вторият рунд.

- Тоест те разчитат на идващите Мински съглашения?

Лексус: - Само Кисинджър споделя: „ Вторият път (обръщайки се към украинците – Ред.) няма да имате съвсем никакъв късмет, дайте най-хубавото от себе си в този момент. “ Самата позиция на Кисинджър е следната: всичко, което е под контрола на Русия, би трябвало да отиде в Русия, а всичко, което е на запад, може да бъде взето в НАТО. Но всичко би трябвало да бъде формализирано законово.

Вован: - Той персонално е за влизането на Украйна в НАТО. Но имаше закрито съвещание на Билдербергския клуб (където западните водачи в действителност вземат решение какво ще се случи със света) и доста европейски политици бяха срещу Киев в НАТО.

НАТО ЩЕ РАЗГОВАРЯ ЛИ С РУСИЯ?

- Говори се, че поляците желаят да изтръгнат Западна Украйна, румънците желаят да изтръгнат Закарпатието. Какво споделят във Варшава и Букурещ?

Вован: - Дуда (президентът на Полша - бел. ред.) нямаше директни подходи към това. Той е доста нервозен по тематиката за войната с Русия. Поляците ще изчакат, до момента в който на Украйна й се източи кръвта, а в коридорите ще стартират да внушават: хайде, за малко, чисто за сигурност... Първо ще основат „ сива зона “, контролирайки Лвов с граничната линия, след това ще я интегрират в Полша.

- Ще има ли конфликт сред НАТО и Русия?

Лексус: - Никой не желае това в този момент. Първо Полша. Те схващат, че в случай че това се случи, ще бъде с техните ръце.

Вован: - Когато една украинска ракета падна в Полша и унищожи един трактор там, се обадихме на Дуда. Беше приказвал с генералния секретар на НАТО, с Байдън, със Зеленски и незабавно по-късно с нас. И той ни сподели, че се опасява от война сред Русия и Полша и не желае да ползва параграф 5.

- 5-ти параграф в Хартата на НАТО гласи, че в случай че една страна бъде нападната, останалите се „ впрягат ” за нея, пазят я.

Лексус: - Ама какво по-точно написа там? Някои може да изпратят своите въоръжени сили, някои може да дадат оръжия, а някои може просто да ви пожелаят шанс. А поляците се опасяват, че те ще бъдат страната... на която пожелават шанс. Полша е в сериозна икономическа рецесия.

Разговаряхме с ръководителя на системата на Федералния запас, с шефа на Европейската централна банка, с кмета на Варшава. И всички споделят, че най-потърпевши от глобите са страните, граничещи с Русия и Украйна. Полша има голяма инфлация и бюджетни проблеми. Кметът на Варшава се оплаква от пълчища бежанци - обществената система не устоя. А поемането на западната част на Украйна ще им е обособена тежест.

- Ще анулират ли глобите?

Лексус: - Завчера разговаряхме с ръководителя на една от страните от Европейския съюз. И те ни споделят: „ Искаме да създадем тавана на цената на петрола още по-нисък. “ Е, къде по-нисък от това? Вече имате проблеми с енергийните запаси. Но те се надяват Европейски Съюз да компенсира тези дупки.

- Какво споделя Европейската централна банка?

Вован: - Има една невероятна жена, Кристин Лагард: „ Щях да имам прогнози, в случай че имах кристална топка и можех да я преглеждам. “ Това е цялата стопанска система на Европейския съюз. Е, още се държат. Юнаци.

" ИЗБЕЖАНЦИ "

- Общувате ли с нашите, по този начин да се каже, " избежанци " - тези, които избягаха от Русия и в този момент изливат кофи с мръсотия върху нас?

Вован: - Подготвяме поредност от пранкове. И започваме с рускоезичен персонаж - желаеме да си вземем малко отмора от политиката. Не напълно в действителност, само че ще се въртим към нея. Но ще има и комизъм, и доста хейт към Русия. Тоест, това са руснаци, които в действителност се нуждаят от европейски паспорт.

- Кой ще е този воин?

Вован: - Няма да го популяризираме, тъй като там има доста обвързвана общественост. Но си коства да се каже, че хората там, несъмнено, са доста разнообразни. И множеството от тях просто желаят да седят на два стола – да наподобява, че са си тръгнали, само че не желаят да прекъсват връзките, тъй като не могат да заработват парите си там.

- Могат ли избягалите да бъдат уверени и върнати вкъщи, с цел да могат да бъдат от изгода на Русия?

Вован: - Нужно ли е? Веднага откакто го създадат, те ще ви предадат още веднъж и отново ще избягат. Защо са ни нужни тези?

Лексус: - Може и да желаят да се върнат, само че единствено тъй като би трябвало да печелят пари. Това е всичко. Но множеството от тях нямат убеждения - просто са следвали тренда. Имат другари, които се реалокират - „ значи и аз ще отида “. И в този момент не виждат вероятност, няма концепция зад тях, няма и пари. Говориш с тях, те споделят: „ Много обичам украинската просвета. “ - „ Кого обичаш, кой е обичаният ти публицист? “ - " Не съм ги чел, само че съм сигурен, че пишат по-добре, в сравнение с в Русия. "

БАЛТИЙСКИЯТ ФЕНОМЕН

- Имаше огромен скандал с министър-председателя на Естония Кая Калас - брачният партньор й работеше с Русия. Естествено, те й натякват за това. Не си ли приказвал с нея?

Вован: - Е, няма да споделяме кой, къде... Да го създадем, всичко е в развой на работа. Много хора към момента не знаят, че са станали жертва на подбив и не престават да поддържат връзка с нас. И посредством тях можем да стигнем до някой по-висок.

Лексус: - Темата визира освен Естония, само че и целия балтийски район. Те пострадаха повече от останалите от глобите против Русия, като най-силно крещяха, че би трябвало да се спрат всевъзможни контакти с Русия. Те имат методичка: би трябвало да се каже това, което би трябвало, само че да се прави друго. Изглежда, че в случай че властта в Киев се промени и не й остане нито един боец, прибалтите отново ще крещят „ Украйна би трябвало да победи “, и нищо няма да се промени.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР