Пране на пари се разследва там, където то се извършва.

...
Пране на пари се разследва там, където то се извършва.
Коментари Харесай

Даниел Митов за Барселонагейт: Това не е доклад, а един имейл

Пране на пари се проверява там, където то се прави. Българската прокуратура не може да проверява пране на пари в Испания, разяснява в ефира на бТВ Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, – зам.-председател на ГЕРБ.

Специализираната прокуратура е изготвила и изпратила две европейски заповеди за следствие по проблема „ Барселонагейт “, оповестиха от държавното обвиняване преди дни.

„ Това не е отчет, това е един имейл, който е изпратен от испанската полиция във връзка със питане от българска страна. Ако е правопораждащ документ, той не се изпраща до Министерството на вътрешните работи, а до Министерството на правораздаването “, уточни Митов.

„ Кой е подкупен и кой не взема решение българският съд “, сподели още той.

„ Ходенето до прокуратурата със лист от „ Google “ е юридически разврат. Създава се война сред институциите и не дава отговор на стандартите, които би трябвало да пазим като европейска страна. Има институции, които би трябвало да съберат доказателства и тогава да се приказва кой какъв е “, сподели още Митов. Така той разяснява и списъка с обществено известни имена, който беше възложен от министър-председателя Кирил Петков на прокуратурата.

По тематиката „ Шенген “ той уточни, че българската страна от дълго време е изпълнила техническите критерии за участие.

„ Холандия не желае да ни допусне по нейни аргументи – там има вътрешно политически аргументи, които постановат сходен вид държание “, разяснява той във връзка думите на премиера, че страната не ни позволява, тъй като сме лъгали европейските си сътрудници и би трябвало действително да се спре контрабандата и да се усъвършенства контрола по границата ни.

Според Митов, когато министър председателят приказва по този начин той не брани българската позиция, която е била поредна и той в случай че твърди, че някой лъже, би трябвало да каже какво тъкмо. България е била проверявана неведнъж, уточни Митов.

„ Темата „ Шенген “ има ясни критерии и те са изпълнени от българската страна, те нямат нищо общо с корупцията “, добави Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.

Той разяснява и напрежението в Украйна, като означи, че то пораства, а хората са в неопределеност. Очевидно е, че Русия не изтегля войските си от границата, уточни някогашният външен министър.

„ Стратегическата цел на Русия в Украйна през Минските съглашения беше да инкорпорира Донецк и Луганск назад в политическото тяло на Украйна, като разчиташе на това, че когато тези територии стартират да излъчват депутати в украинската Рада, те ще са забележителен брой и ще могат да блокират решения. Тъй като Минските съглашения не сработиха, Кремъл към този момент има изменени планове, а провокациите се ускоряват “, сподели още Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР