Практиката на скуотиране — или живеене в дом против желанията

...
Практиката на скуотиране — или живеене в дом против желанията
Коментари Харесай

„Професионалистът“ срещу скуотинг празнува забраната във Флорида, тъй като други щатски закони осуетяват собствениците на жилища

Практиката на скуотиране — или живеене в дом срещу желанията на притежателите, постоянно е предпазена от византийските цивилен устави — се трансформира в наклонност в Съединените щати.

Въпреки това, след приемането на двупартиен държавен закон във Флорида, който на процедура не разрешава опцията нежеланите посетители да остават толкоз дълго, колкото желаят, самоопределящ се деятел срещу скуотинга и „ професионален “ преместващ скуотър, сподели пред Fox News, че се надява повече щати да последват образеца му.

Флаш Шелтън за първи път се сблъсква със скуотинг, когато хората се усещат като вкъщи си за дълго време в неговия къщата на майка му в Калифорния след гибелта на татко му.

Шелтън описа пред " America Reports " в сряда по какъв начин полицията го е уведомила, че ръцете им са вързани на равнище наказателно правораздаване и че изгонването на скуотърите ще би трябвало да бъде гражданско дело.

„ Реших да наруша законите и разбрах, че щом те могат да взема...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР