Практика или случайност в пловдивския градски транспорт? Рейс на една

...
Практика или случайност в пловдивския градски транспорт? Рейс на една
Коментари Харесай

Практика или случайност? Шофьор на автобус №26 спира избираемо на някои от спирките

Практика или случайност в пловдивския градски превоз? Рейс на една от най-желаната автобусна линия №26 избираемо пропуща част от спирките и това принуждава чакащите пасажери да се наблъскват в идващия, който идва. Наша читателка алармира за обстановка, в която въпросният водач не е спрял на спирката против хотел „ Тримонциум ” в посока гарата, която в час пик е била цялостна от чакащи хора. 
Прочетете още
Читателката описа още пред медията ни, че на спирката е имало други рейсове, които напълно обикновено са изчаквали пасажерите да се качат. Очевидно обаче водачът на №26 е решил, че не му се стопира зад навалицата от автобуси, които ще би трябвало да изчака, като не си е дал сметка, че много от пасажерите чакат точно него. След като по-късно пристига следващият транспорт под същия номер се получава същински безпорядък, тъй като хората, които би трябвало да се качат към този момент са двойно повече.
" Автобус №26 мина на 29 септември към 18.30 часа през спирката на хотел " Тримонциум " в посока гарата без да спре. На спирката имаше няколко други рейса, които изчакваха пасажерите да се качат, а този с №26, вместо също да спре и да изчака, просто ги изпревари и отмина.  В резултат на това, идващият рейс по линията пристигна чак в 18.55 часа и беше от дребните, трябваше да качи всички " изоставени " преди този момент пасажери, което аргументи боричкане и голям дискомфорт, без да приказваме за евентуалния риск от разпространяване на разнообразни инфекции, излъчени по въздушно-капков път, " сподели още възмутената читателка. Жената се надява да бъдат подхванати нужните ограничения за прекратяване на тази процедура, както и лидерът на рейса да бъде осъден.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР