Практически невъзможно е да се спре щамът Омикрон на новия

...
Практически невъзможно е да се спре щамът Омикрон на новия
Коментари Харесай

Невъзможно е да спрем разпространението на Омикрон

Практически невероятно е да се спре вариантът Омикрон на новия ковид, без значение от данните, че инфекцията от него е по-лека спрямо разновидността Делта, съобщи индийският епидемиолог Джаяпракаш Мулиил, ръководител на Научно-консултативния комитет на Националния институт по епидемиология в Индия, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 420
" Изправени сме пред напълно друг вирус. Той е по-мек от разновидността Делта, само че както всички знаят, не всичко се изчерпва с това - разновидността на процедура не може да бъде спрян ", сподели експертът в ефира на
на телевизионния канал Ен Ди Ти Ви.

Според него без значение от заплахата от необятно разпространяване на разновидността Омикрон, инфекцията към този момент не провокира боязън, тъй като протича по-леко и по-рядко води до потребност от хоспитализация. Д-р Мулиил счита, че към 80 на 100 може и да не схванат, че носят вируса.

През последните дни в Индия се следи внезапен растеж на заболелите от Ковид-19. По данни на здравното министерство за последното денонощие са регистрирани 194 720 новозаразени.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 420  Очаква се Гърция да удължи с още една седмица Covid ограниченията Очаква се Гърция да удължи с още една седмица Covid ограниченията  Данчо Пенчев разкри повече детайлности за скъсяването на карантината Данчо Пенчев разкри повече детайлности за скъсяването на карантината  Матаматик: В момента най-вероятно болните са 35 000 Матаматик: В момента най-вероятно болните са 35 000
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР