Практическа инициатива за предприемчиви млади хора стартира в Димитровград от

...
Практическа инициатива за предприемчиви млади хора стартира в Димитровград от
Коментари Харесай

Стартъп работилница за предприемачи с Димитър Караиванов в Димитровград

Практическа самодейност за предприемчиви младежи започва в Димитровград от 1 февруари 2020г. Това оповестиха на взаимна конференция през днешния ден кметът на община Димитровград Иво Димов и IT бизнесмена Димитър Караиванов, който ръководи огромен бизнес в бранш с високи технологии. Кметът на Димитровград поздрави Димитър за достойното му присъединяване във " Фермата " и сподели, че ще продължи да поддържа инициативни хора, които желаят да оказват помощ за развиването на града и района. В конференцията взеха присъединяване и Ангел Агелов, управител на фонда " Динакс инвест ", който работи със започващи компании от Европа и Азия, Христо Сталев, шеф " Технологии " в " Канбанизе ".
Димитър Караиванов показа концепцията да направи 6 дневна стартъп работилница в три поредни уикенда през месец февруари, в която участниците ще бъдат осведомени с методите за основаване на сполучлива компания. Ще бъде покрито всичко - от бизнес концепцията до нейната реализация. Начини за възстановяване на продукта, маркетинг способи, проучване на пазара и индетифициране на ниша в маркета, метод на ръководство на бизнеса, работа във функциалността на частния бранш. Всичко в живота на една компания - от основаването й до " първия милион ". Всичко това под менторството на сполучливо потвърдили се хора, които ще споделят личният си опит и знания, хора от секторите, които са на върха, в крайник с най-модерните технологии. Инициативата е безвъзмездна и има извънредно практическа устременост до степен такава, че най-хубавите хрумвания ще бъдат показани пред жури и ще бъдат финансирани.
Мениджъра на преакселераторската стратегия Ангел Ангелов показа, че всяка една утвърдена компания ще може да кандидатства по гранд от по 5000лв., а в следваща стъпка капиталовия билет може да доближи 25 000 евро. Ангелов даде образци за това по какъв начин известни компании са стартирали от сходен вид уикенди. В Димитровград ще е четвъртата интеракция на програмата, която досега е правена единствено в Бургас и Стара Загора.
Тримата бизнесмени ръководещи крупни капитали са свързани с Димитровград. Желанието да бъдат потребни на родния град и България ги стимулира да създадат изцяло гратис образование за бизнесмени и да финасират положителните хрумвания.
Местата са лимитирани и искащите да се запишат могат да създадат това на следния линк:
https://www.facebook.com/events/571839236930122/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР